Skocz do zawartości

hetzer - latebra

krzyb

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Akurat Jaca2003 był na miejscu i stał 1 metr od mojej osoby więc ma prawo mieć swoje zdanie o tym co widział czasami z paru centymetrów :) wtykając tu i ówdzie nos.

Nie mam porównania ale część ludzi na miejscu twierdziła że jest w doskonałym stanie nieporównywalnie lepszym od tego w muzeum na fortach a druga część twierdziła że stan jest tragiczny.

Proponuje dokładnie obejrzeć galerię i na jej podstawie samemu wyciągnąć wnioski.
  • Odpowiedzi 253
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Towarzystwo Przyjaciół Sopotu
Sekcja Hisoryczno-Eksploracyjna
składa serdeczne gratulacje Fundacji 'Latebra' oraz wszystkim uczestnikom akcji na Helu.
Dobra robota Panowie!

Zarząd TPS:
Zbigniew Okuniewski
Andrzej Ditrich
Napisano
Dla tych co nie zrozumieli to ja się cieszę ze Latebra drania morzu wydarła za co IM chwała i sława.Dla tych co dalej nie rozumieją to niestety ten egzemplaż już nigdy o własnych siłach sie nie poruszy.Bedzie słuzył jako obiekt muzealny ale statyczny.Cieszę się ze będzie blisko a nie w Vaterlandzie czy za oceanem i cieszę sie ze jest to DRUGI(a nie jak pisał pismak)egzemplaz w Polsce i do tego zdatny do zabezpieczenia a nie do złomowania.Czy teraz wszystko jasne?
Pozdrawiam.
P.S.
Bocian od ciężkiego sprzętu sa lepsi znawcy ode mnie i napewno lepiej stan tego eksponatu potrafia ocenic.Ja tam jak Ci mówiłem mogę słuzyc jako niewykwalifikowany i niedrogi w eksploatacji ciec do łopaty.
Napisano
Blitz jak masz zdjecia i byś chciał to pokaż jak to faszystowskie ścierwo z morza ryj wystawia.Ja niestety nie zdążyłem na ten moment .
Pozdrawiam
Napisano
UWAGA zablokuje cały wątek jeżeli będziecie robić z wątku galerie!

Load mi na serwerze skacze poza granice przyzwoitości jak tyle osób tyle razy odświeża wątek ściagając za każdym razem miniaturki.

Umówmy się że max 5 fotek od usera.
Napisano
A ja współczuję stania na słońcu w takim gumowym wdzianku :)

Jeżeli ktoś ma galerię proszę o podesłanie na bocian@odkrywca-online.com zamieszczę je w pierwszej kolejności.
Napisano
dziekuje wszystkim uczestnikom akcji za dostarczenie mi niesamowitych wrazeni i radosci z faktu wydobycia hetzera! choc dopiero teraz z netu dowiedzialem sie o tym fakcie to radosc jest ogromna! jeszcze raz dzieki!
pzdr
Barnaba
Napisano
Gartualacje, gratulacje, gratulacje :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Jest piękny, obojętnie co kto mówi.
I jak widać na zdjęciach fachowo wyciągnięty (nikt go w każdy razie nie rozrwał na pół).

Pozdrowienia dla Krzyśka i reszty.
Napisano
Kolejna galeria na otarcie cieknącej ślinki.

Doskonałe fotki z momentu wypełznięcia potwora z morza.

aaaa jeszcze link :)

http://www.odkrywca.pl/galerie.php?nazwa=433

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie