Bocian Napisano 26 Maj 2007 Napisano 26 Maj 2007 Akurat Jaca2003 był na miejscu i stał 1 metr od mojej osoby więc ma prawo mieć swoje zdanie o tym co widział czasami z paru centymetrów :) wtykając tu i ówdzie nos.Nie mam porównania ale część ludzi na miejscu twierdziła że jest w doskonałym stanie nieporównywalnie lepszym od tego w muzeum na fortach a druga część twierdziła że stan jest tragiczny. Proponuje dokładnie obejrzeć galerię i na jej podstawie samemu wyciągnąć wnioski.
@ndrew Napisano 26 Maj 2007 Napisano 26 Maj 2007 Towarzystwo Przyjaciół Sopotu Sekcja Hisoryczno-Eksploracyjna składa serdeczne gratulacje Fundacji 'Latebra' oraz wszystkim uczestnikom akcji na Helu.Dobra robota Panowie!Zarząd TPS:Zbigniew OkuniewskiAndrzej Ditrich
jaca2003 Napisano 26 Maj 2007 Napisano 26 Maj 2007 Dla tych co nie zrozumieli to ja się cieszę ze Latebra drania morzu wydarła za co IM chwała i sława.Dla tych co dalej nie rozumieją to niestety ten egzemplaż już nigdy o własnych siłach sie nie poruszy.Bedzie słuzył jako obiekt muzealny ale statyczny.Cieszę się ze będzie blisko a nie w Vaterlandzie czy za oceanem i cieszę sie ze jest to DRUGI(a nie jak pisał pismak)egzemplaz w Polsce i do tego zdatny do zabezpieczenia a nie do złomowania.Czy teraz wszystko jasne?Pozdrawiam.P.S.Bocian od ciężkiego sprzętu sa lepsi znawcy ode mnie i napewno lepiej stan tego eksponatu potrafia ocenic.Ja tam jak Ci mówiłem mogę słuzyc jako niewykwalifikowany i niedrogi w eksploatacji ciec do łopaty.
Blitz45 Napisano 26 Maj 2007 Napisano 26 Maj 2007 WitamI ja tam byłem, miód i wino piłem…PS. Wielkie dzięki za wspaniałą przygodę.Pozdrawiam Blitz45
jaca2003 Napisano 26 Maj 2007 Napisano 26 Maj 2007 Blitz jak masz zdjecia i byś chciał to pokaż jak to faszystowskie ścierwo z morza ryj wystawia.Ja niestety nie zdążyłem na ten moment .Pozdrawiam
Bocian Napisano 26 Maj 2007 Napisano 26 Maj 2007 UWAGA zablokuje cały wątek jeżeli będziecie robić z wątku galerie!Load mi na serwerze skacze poza granice przyzwoitości jak tyle osób tyle razy odświeża wątek ściagając za każdym razem miniaturki.Umówmy się że max 5 fotek od usera.
Bocian Napisano 26 Maj 2007 Napisano 26 Maj 2007 A ja współczuję stania na słońcu w takim gumowym wdzianku :)Jeżeli ktoś ma galerię proszę o podesłanie na bocian@odkrywca-online.com zamieszczę je w pierwszej kolejności.
jaca2003 Napisano 26 Maj 2007 Napisano 26 Maj 2007 Dzięki Blitz prawie czuc klimat.Bocian czy wiesz moze co dalej z ta lufą?Pozdrawiam
Barnaba Napisano 26 Maj 2007 Napisano 26 Maj 2007 dziekuje wszystkim uczestnikom akcji za dostarczenie mi niesamowitych wrazeni i radosci z faktu wydobycia hetzera! choc dopiero teraz z netu dowiedzialem sie o tym fakcie to radosc jest ogromna! jeszcze raz dzieki!pzdrBarnaba
Bocian Napisano 26 Maj 2007 Napisano 26 Maj 2007 Przez 7 godzin ponad tysiąc odsłon galerii. Niezły rekord.
KRUSZYNA Napisano 26 Maj 2007 Napisano 26 Maj 2007 Gratulacje dla całej ekipy wydobywczej!pozdrawiamkruszyna
akagi Napisano 27 Maj 2007 Napisano 27 Maj 2007 Gartualacje, gratulacje, gratulacje :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Jest piękny, obojętnie co kto mówi. I jak widać na zdjęciach fachowo wyciągnięty (nikt go w każdy razie nie rozrwał na pół). Pozdrowienia dla Krzyśka i reszty.
Bocian Napisano 27 Maj 2007 Napisano 27 Maj 2007 Kolejna galeria na otarcie cieknącej ślinki.Doskonałe fotki z momentu wypełznięcia potwora z morza.aaaa jeszcze link :)http://www.odkrywca.pl/galerie.php?nazwa=433
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.