Skocz do zawartości

hetzer - latebra

krzyb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 253
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
amoze są w lesie...." mam nadzieję że znacie ten kawał, ale tak serio dziwię się że jeszcze nikt autorytatywnie nie przypie....lił się do tego że tak profesjonalna" grupa jeszcze tego nie wyciągnęła..nie zważając na warunki i że na 100% nie ustalili co to za sprzęt, choć go odkopali.
Wesołych Świąt
Heruss
Napisano
Witam wszsytkich- może będę upierdliwy, ale chyba lepiej byłoby go wydobyć ozmywając dno" pod nim za pomocą pomp, po uprzednim zamocowaniu linami niż targać na siłę - rozleci się jak ten spod mostu.
Napisano
Życzę lepszej pogody i szczęścia przy dalszej akcji.
Są Święta i radujmy się nimi .
Co do reszty Blitz45 proszę o meila z wielką chęcią sobie pogadam.
Pozdrawiam.
Oksio
Napisano
Blitz.....z tego powodu...jest to link do wątku zablokowanego przez Bociana poczytaj:
http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=391425
Pozdro
Heruss
Napisano
Jak dla mnie kazdy kto nie sprzedaje fantów na złom i za granice jest wporzadku. Z drugiej strony troche juz sie pałetam po tym swiecie i gdybym znalazł np. czołg to raczej nie szukałbym pomocy u nieznajomych ludzi a juz napewno nie ujawniał bym swoich danych (min. telefonów). Dobra to teraz na temat :) podziwiam wszystkich którzy w dobrej wierze ratuja historie Polski mimo pojeb.... prawa w naszym kraju i złodzeji we władzach.
Napisano

Witam
Czekając wiosny i wydobycia, proponuję upiększyć ten wątek ciekawymi zdjęciami Hetzera, czołgu który najprawdopodobniej kryje się w piaskach półwyspu.

Napisano
Heruss nieźle namieszałes w tym forum . Mam pytanie do Ciebie . Czy ty jesteś kolejnym kozakiem który wie lapiej jak co zrobic i jak wydobyc pojazd ? Ktos chce cos dobrego zrobic , no ale Ty znowu wiesz lepiej. Człowieku jak sam nigdy nic nie zrobiłęś co ręce i nogi to przestań na tym forum piep...yc bo teo sie nie da czytać. Zrób cos sam najpierw a potem się moądrzyj.
Napisano
Do AK77 odpowiem ci Kulturalniej bo taki mam styl .
Heruss brał czynny udział w kilku akcjach . I nie chodzi mu o wszechwiedze ale o zasady.
Przeczytaj zablokowany watek ale ze zrozumieniem.
I Wesołych Świąt.
Napisano
O stylu najlepiej świadczy zablokowany watek. Jeżeli Herrus brał czynny udział w akcjach , to chwała mu za to. Ale po co na forum wyciaganie dziwnych wniosków i oskarżanie sie na wzajem ? Ktos chce wydobyc pojazd a Herrus nabija sie z nic jak zwykły młokos. To nie jest fer ze strony Herrusa.
Napisano
AK77 w którym miejscu się nabijam???POKaż to miejsce....a wniosków nie wyciągam, to co jest w wątku zablokowanym to prawda i jestem w stanie to udowodnić ....a ty AK77 chyba nie wiesz co to akcje...jakiekolwiek poza pisaniem na forum no nie?
Pozdro
Heruss
Napisano
No Herrus nie wiem co to akcje , ale to chyba twój wpis no nie ? \"amoze są w lesie.... mam nadzieję że znacie ten kawał, ale tak serio dziwię się że jeszcze nikt autorytatywnie nie przypie....lił się do tego że tak "profesjonalna grupa jeszcze tego nie wyciągnęła..nie zważając na warunki i że na 100% nie ustalili co to za sprzęt, choć go odkopali.
Wesołych Świąt
Heruss "

I dziwi sie tobie, bo chyba masz duze doswiadczenie, że nabijasz się z innych bo im nie wyszło.
Napisano
Z cyklu dowcipów muzycznych .Takt nie jest pojęciem stricte muzycznym.
Heruss pił do jednego z tej Grupy (patrz wątek)
Czyli czytanie ze zrozumieniem.
Jak widzisz nie miał on ochoty się ustosunkować do całości.
Ale fakt trochę tu trzeba czytać pomiędzy wierszami by dojść sednie sprawy.
Czyli całe piekło polskiej eksploracji ,kupowanie miejscówek ,podszywanie się pod kogoś i denuncjacje bez podstaw.
I pozostaje nadzieja że przyszły rok będzie inny.
Z czego z serca wszystkim życzę.
  • 3 months later...
Napisano
Nic nowego, dowiedziałeś się tylko od Blitza45, że Hetzer to czołg. Według mnie to niszczyciel czołgów. I cały czas obstawiam, że to bedzie Marder III. A co u Latebry-chyba też nic nowego. Swoją uwagę zwrócili na słynne wrzeszczańskie koszary, ale słyszałem, że zostali pogonieni. I słusznie.
Napisano
No dokładnie, to jest taki czołg jak ze mnie patriarcha Rosji i okolicy... No ale co to miało znaczyć i słusznie?" ? :> Już lepiej chyba pogrzebać i wyciągnąć coś zanim całkowicie zgnije...
Napisano
Chodziło mi oto, że słusznie zostali pogonieni z koszar, bo to nie ich kaliber działalności. Trzeba mieć wiedzę, sprzęt, harmonogram prac itp., a są to rzeczy z którymi są na bakier.
Napisano
Herr Genaeral W. myślę że może Latebra nie jest na bakier ale napewno pan christobar jest...ale czy to Latebra??? Bym polemizował...a tak właściwie co to Latebra ? czy jeszcze jest czy jej nie ma...?! Czy Latebra (TA LATEBRA ) to Christobar?? czy może jakiś związek....któż to wie ;))))
POzdrowienia z życzeniami światecznymi
Heruss

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie