to17071990 Napisano 12 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2007 Ja ci tylko dobrze radze, Jeśli nie wiesz to ci powiem ,że w świetle naszego pieknego prawa sprawna spłonka czyni łuske amunicją. Przymyśl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shark14_a1 Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Bylem w tamtych rejonach (okolice kurozwęk) bo mam tam rodzine. Chodzilem po tamtejszych lasach i sie rozczarowalem. na trzy dni chodzenia po okopach jedynie luska o flaka 37, kilka lusek od mosina i mausera, zaciemniacz na reflektor do czołgu, ruski karnister i lotki z mozdzierzy. Albo przekopane albo chodzilem w zlych miejscach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shark14_a1 Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Bylem w tamtych rejonach (okolice kurozwęk) bo mam tam rodzine. Chodzilem po tamtejszych lasach i sie rozczarowalem. na trzy dni chodzenia po okopach jedynie luska o flaka 37, kilka lusek od mosina i mausera, zaciemniacz na reflektor do czołgu, ruski karnister i lotki z mozdzierzy. Albo przekopane albo chodzilem w zlych miejscach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 13 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2007 Czyli iść tam nie warto. Pamiętajcie że głównym celem natarcia Niemców by Staszów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jock Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 Witam!Także jestem ze staszowa i chętnie się skontaktuje z innymi historykami z mojego rejonu... jak blisko to nie zaszkodzi;) gg:6662952 ... podejrzewam żę wszyscy tu mają internet:)Pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiekst Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 Panowie jakieś niusy z okolic staszowa,chetnie wybiore sie na spacer są chetni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KtosBezNicku Napisano 6 Luty 2015 Share Napisano 6 Luty 2015 Tutaj wrzuciłem zdjęcia fragmentów tygrysa królewskiego z pod Staszowa jakby kogoś interesowało: http://www.odkrywca.pl/ile-tygrysow-przetrwalo-do-dzis-,699245.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.