blezor Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Oponki juz napompowane:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirPolo Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 a to zdjęcie czołgu z wyżej wymienionej miejscowości Różan;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirPolo Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 znam podobne miejsce- była baza rakietowa pod Chrcynnem, gdzie jest lotnisko (k. Nasielska) obecnie jest tam schronisko dla psów, amfibia, 2 T-34, katiusza i radzieckie wozy łączności. Jeden T-34 na chodzie (można jeździć) drugi remontowany, a obok kupa części (gąsiennice itp. wykopane na terenie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blezor Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 KUBA-a takie cos widziales?zycze Tobie(i sobie)zeby tez kiedys TIRem przywiesc T34 na swoje podworko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blezor Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 ...a potem odpalic go... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blezor Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 ...i zjechac z TIRa... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blezor Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 a tak to cudo wyglada w srodku-lepiej wyposazony niz moje auto:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blezor Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 jeszcze jeden widok na srodek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blezor Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 A tak sie wszyscy tym wozili!Ja tez chceeee!!!Ten T34 nalezy do prywatnej kolekcji Ares" panow Stanislawa i Macieja Keszyckich,i tyle tylko wiem,ale skad sa owi panowie i gdzie znajduje sie czolg nie mam pojecia,i tu prosba-jezeli ktokolwiek cokolwiek wie-piszcie!Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Może nie na temat bo to u Słowaków-w Palocie ale zobaczcie jaki stan jakby wczoraj wjechał na cokół-czerwona gwiazda itd. I tak co roku - pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 Siedlce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 nr zakładu(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kupierz Napisano 2 Lipiec 2006 Share Napisano 2 Lipiec 2006 To od siebie dodam jeszcze dwa T-34 i jednego PzKpfw IV (podobno na chodzie) w muzeum w Otrębusach. A przy okazji, czy ktoś nie orientuje się jak wygląda sprawa pomników T-54/T-55 w Polsce. Ja znam tylko pomnik w JW Żagań albo Świętoszów. Był jeszcze jeden w Dąbrowie Tarnowskiej ale wsiąkł. Ponadto słyszałem, że podobno są na pomnikach w koszarach w Elblągu i w Oławie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kupierz Napisano 2 Lipiec 2006 Share Napisano 2 Lipiec 2006 Ktoś tu wyżej podawał, że przy drodze nr7 stoi przy T-34. Chyba wiem o co chodzi. Ja to miejsce określam jako Jadamowo. W którym miejscu jest ten T-34 w Górze Kalwarii ? Pytam, bo tam jest jakaś b. JW i tam stoi czołg ( z tym, że on mi bardziej przypomina IS-a), przed bramą dwie haubice, samolot, i jakiś transposter albo amfibia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blezor Napisano 2 Lipiec 2006 Share Napisano 2 Lipiec 2006 Witam! To jest Gliwicki T34, bylem poogladalem go i porobilem kilka fotek, czolg jest w slabym stanie, poprostu juz sie pomalu zaczyna sypac", rdza tu i tam,kola odpadaja pomalu, ale jedno mnie zaciekawilo, jest on niezle zniszczony, wieza jest poprostu peknieta co widac na fotce. Od czego tak mogla peknac? Przeciez to gruba stal, a jest peknieta jakby byla z plastiku. I wydaje mi sie ze podwozie tez jest rozprute. Ktos zna historie tego egzemplarza? Co mu sie kiedys przydazylo ze jest taki smasakrowany i popekany-pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek78 Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 Witam,oto Bydgoski T-34 w muzeum POW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek78 Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek78 Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek78 Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek78 Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek78 Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 Baligród Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 wiem że był juz zgłaszany ale.Westerplatte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kupierz Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 Woytas podzielam twoje zdanie, lista powinna być zrewidowana a przy okazji podzielona na kategorie wozów w JW, wozów w muzeach i całą reszta. Na fotce jeden z wozów w muzeum w Otrębusach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kupierz Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 Otrębusy - drugi T-34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.