SP17 Napisano 28 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2003 Witam wszystkich. Dziś pytań nie mam, chcę się tylko pochwalić tym ślicznym guziczkiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 28 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2003 Witam wszystkich. Dziś pytań nie mam, chcę się tylko pochwalić tym ślicznym guziczkiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 28 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2003 ... i jego rewers. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nanook1978 Napisano 29 Wrzesień 2003 Share Napisano 29 Wrzesień 2003 Guziczek zaiste sliczny tylko szkoda że to Napoleon III, a nie Napoleon I, jest to okres wojny francusko-pruskiej, wiec raczej nic szczególnego, chyba że zbierasz epoke wojny prusko-francuskiej. Trafiłem kilka takich, naogół są zawsze ładne, ale ich wartość ze względu na okres jest znikoma.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 29 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2003 Szczerze się przyznam, że w swej naiwności liczyłem, że to własnie N I, ale już zostałem uświadomiony. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
SP17
Witam wszystkich. Dziś pytań nie mam, chcę się tylko pochwalić tym ślicznym guziczkiem...
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.