bodep Napisano 7 Październik 2006 Autor Napisano 7 Październik 2006 Czytam o tych waszych znaleziskach i tylko łuski, znaczki itp. sprawy......... Czy nikt sie nie pochwali, że znalazł złoto,skarb, złote monety, kosztowności itp. Jak wiem , że odpowiednie słuzby czychaja na takie wypowiedzi, ale by miło było poczytać, że ktoś wydarł ziemi jakis skarb.
ARKADIO.IE Napisano 7 Październik 2006 Napisano 7 Październik 2006 witam .uzyskasz te same obpowiedzi co na poszukiwaczach skarbów.pozdrawiam
krzycho Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 ja na kazdym wypadzie znajduje skarb:) a tak powaznie to nie czesto zdarzaja sie takie trafienia!
mauser29 Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 No co wy! ja z każdej wyprawy przynoszę skrzynkę vis-ów w towocie pod pachą a na plecach jeszcze kasę pułkową pełną złota. Nie mówcie że Wy tak nie macie???trzeba było jeszcze napisać żeby podawać adresy. a tak na marginesie służby też powinny wykazać sie inwencją a nie czychać tylko na głupotę. a potem sukcesy operacyjne- śmiech na sali
szajko Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 Bez urazy bodep, albo nie masz jako funkcjonariusz państwowy (jeśli nim jesteś) wyników w pracy i chcesz się wykazać inwencją i wykrywalnością, albo co gorsza, szukasz głupich na tym forum. Nie wierzę, że nie znasz przepisów prawa oraz czyją własnością pozostają takie znalezione drogocenności. A więc nie podpuszczaj młodych ludzi, pomimo wieku zasługują na szacunek.stary" szajko, pozdrawiam wszystkich
acer Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 Kol. Bodep oczekuje, że ktoś będzie chciał na jego prośbę mówiąc obrazowo wsadzić palce między drzwi a futrynę.:))
stug IV Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 Ludzie nie dajcie się sprowokować - na pewno archeolog albo niebieski
krzycho Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 ja co 2 wypad przynosze jajo faberge:)
pig123 Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 Stug IV a co ci zrobi ten pierwszy (archeolog) ?Pozdrawiam:> Pig
jahooo Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 No własnie - od archeologów wara. Chłopaki się staraja jak mogą. A że niewiele mogą i za niewielka kase, to i efekty mizerne. Ale jednak jakieś są i chwała im za to i powinniśmy im pomagać, żeby było więcej, lepiej i częściej.
stug IV Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 pig 123 napisz na priva to Ci powiem :-)Może , wbrew pozorom
kubas Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 A ja jako, że zbieram militarke to złoto zostawiam w ziemi:D no bo po co jak się tym nie interesuje:))PZDR
Tuszek Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 Ja mam już taki skarbczyk jak Janosik miał w swojej grocie.
Darek419 Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 Witam serdecznie.Tyle kiedyś się mówiło o witaniu nowych forumowiczów,czy jakoś tak,nie wolno ludzi straszyć,nawet jak zadają trudne pytania.Więc powiem od siebie nigdy nie udało mi się znależć żadnego skarbu,złota,brylantów,platyny.Jedyną biżuterią jaką trafiłem,był to dziecinny odpustowy pierścionek z mosiądzu chyba,POZDRAWIAM.
mauser29 Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 taaa nowy użytkownik i od razu prosto z mostu, beż zadnych ogródek. coś tu brzydko pachniea co do skarbów to ja kiedyś znalazłem masywną obrączkę- niestety jak się okazało jakiś tandetny stop. leży gdzieś w śmieciach w garażu- jak przyjadą do mnie w odwiedziny" to powiem ze to zostały resztki ze szczeliny....
01111977 Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 Ja znalazlem 40kg.diamentow wielkich jak piesci Michalczewskiego,4tony zlota zdeponowanego przez gestapo w ziemiance nie opodal palacu kultury i wiele innych drogocennosci.Niestety nie pamietam gdzie bo sie....obudzilem :)) Pzdr dla poczatkujacych na Forum Funkcjonariuszy rzadnych 'sukcesow'Watpie byscie na tym forum jakies sukcesy odniesli ale probowac warto..
stug IV Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 Na tym już chyba nie ale na innych ostatnio próbują odnieść , niestety :-(
luger Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 I już bo(?) z dep(artamentu) się nie odezwał. Łosi szukaj w puszczy urzędasie.
Boruta Napisano 11 Październik 2006 Napisano 11 Październik 2006 Podobno czasem odnajdują kasy pułkowe.Pozdrawiam
sopel69 Napisano 11 Październik 2006 Napisano 11 Październik 2006 Mi sie trafił złoty skarb 10lat temu ;) hehe takie kóło złote mi na palec włożył, potem pojawił sie platynowy, ale mały ale ciagle rośnie . pozdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.