Skocz do zawartości

Złoto, platyna, diamenty itp

bodep

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czytam o tych waszych znaleziskach i tylko łuski, znaczki itp. sprawy......... Czy nikt sie nie pochwali, że znalazł złoto,skarb, złote monety, kosztowności itp. Jak wiem , że odpowiednie słuzby czychaja na takie wypowiedzi, ale by miło było poczytać, że ktoś wydarł ziemi jakis skarb.
Napisano
No co wy! ja z każdej wyprawy przynoszę skrzynkę vis-ów w towocie pod pachą a na plecach jeszcze kasę pułkową pełną złota. Nie mówcie że Wy tak nie macie???
trzeba było jeszcze napisać żeby podawać adresy. a tak na marginesie służby też powinny wykazać sie inwencją a nie czychać tylko na głupotę. a potem sukcesy operacyjne- śmiech na sali
Napisano
Bez urazy bodep, albo nie masz jako funkcjonariusz państwowy (jeśli nim jesteś) wyników w pracy i chcesz się wykazać inwencją i wykrywalnością, albo co gorsza, szukasz głupich na tym forum. Nie wierzę, że nie znasz przepisów prawa oraz czyją własnością pozostają takie znalezione drogocenności. A więc nie podpuszczaj młodych ludzi, pomimo wieku zasługują na szacunek.
stary" szajko, pozdrawiam wszystkich
Napisano
No własnie - od archeologów wara. Chłopaki się staraja jak mogą. A że niewiele mogą i za niewielka kase, to i efekty mizerne. Ale jednak jakieś są i chwała im za to i powinniśmy im pomagać, żeby było więcej, lepiej i częściej.
Napisano
Witam serdecznie.Tyle kiedyś się mówiło o witaniu nowych forumowiczów,czy jakoś tak,nie wolno ludzi straszyć,nawet jak zadają trudne pytania.Więc powiem od siebie nigdy nie udało mi się znależć żadnego skarbu,złota,brylantów,platyny.Jedyną biżuterią jaką trafiłem,był to dziecinny odpustowy pierścionek z mosiądzu chyba,POZDRAWIAM.
Napisano
taaa nowy użytkownik i od razu prosto z mostu, beż zadnych ogródek. coś tu brzydko pachnie

a co do skarbów to ja kiedyś znalazłem masywną obrączkę- niestety jak się okazało jakiś tandetny stop. leży gdzieś w śmieciach w garażu- jak przyjadą do mnie w odwiedziny" to powiem ze to zostały resztki ze szczeliny....
Napisano
Ja znalazlem 40kg.diamentow wielkich jak piesci Michalczewskiego,4tony zlota zdeponowanego przez gestapo w ziemiance nie opodal palacu kultury i wiele innych drogocennosci.Niestety nie pamietam gdzie bo sie....obudzilem :)) Pzdr dla poczatkujacych na Forum Funkcjonariuszy rzadnych 'sukcesow'Watpie byscie na tym forum jakies sukcesy odniesli ale probowac warto..
Napisano
Mi sie trafił złoty skarb 10lat temu ;) hehe takie kóło złote mi na palec włożył, potem pojawił sie platynowy, ale mały ale ciagle rośnie . pozdrowienia

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie