kamilo Napisano 5 Październik 2006 Autor Share Napisano 5 Październik 2006 ogladacz daj na meila swoje namiary franekdolas55@wp.pllub na gg 3495918ja podesle ci adres domowy i prosze podeslij płytkę apel do wszystkich co robili zdjęcia proszę o kontakt szczególnie prosze o zdjęcia bitwy i z apelu poleglych (o filmach nie wspomnę )naprawde usprwani to zrobienie reportarzu i wysłanie płytek do uczestników traz do uczestników na meila proszę podawajcie adresy pod jakie mam wysłać płytki z reportarzem i zrobimy tak jeden z grupy rozprowadza dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalmiazga Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 WitamNa imprezie w tym roku nie byłem więc nie będe się mądżył. Niemniej strasznie się cieszę, że impreza nabiera rozmachu i już teraz ma wiele ciekawych elementów niespotykanych gdzie indziej (zestrzelony samolot, ruscy). Gratulacje dla organizatorów i uczestników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfe Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 POSIADAM FAJNE ZDJECIA [KLIMATYCZNE] Z KOSCIOLA I Z APELU POLEGLYCH. ZDJECIA NA CMENTARZU SA NA DLUGIEJ EKSPOZYCJI PIEKNIE WYSZLY POSTARAM SIE JE ZAMISCIC DZIS NA FORUM PRZYNAJMNIEJ PREVIEWY :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 5 Październik 2006 Autor Share Napisano 5 Październik 2006 panowie dziś dorwalem gazetę naszą miejską gdzie jest o reko cala środkowa częsć a dostane od nich sdjęcia to dołożymy do płytki gazetę zeskanyję i też dołączę do plytki ale opis naprawdę git i zdjecie GNOMA na poł strony głównej ci co są z lubelskeigo informuje że w piatek ukaże się dziennik wschodni z obszerną relacją na temat serokomli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gladky Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 Ja również w imieniu swoim oraz Sekcji Polskiej SRH Wrzesień 39 biorącej udział w rekonstrukcji, pragnę podziękować chłopakom z 8 ppleg za organizację i wspaniała atmosferę.zyczę Wam by dalej Wasze pomysły rozwijały się z równym rozmachem i jeszcze większym zainteresowaniem rekonstruktorów.Pamiętajcie, że jeśli jest potrzeba to możecie na nas liczyć. Dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam.Andrzej GładyszDow. Oddziału LubelskiegoSRH Wrzesień 39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 5 Październik 2006 Autor Share Napisano 5 Październik 2006 na płytce chcę podziekować wszystkim co byli bedzie to w postaci takiego pokazu slajdów z nazwami grup bo immienie nie dam rady ale napewno bedzie opis grup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.