kamilo Napisano 5 Październik 2006 Autor Napisano 5 Październik 2006 ogladacz daj na meila swoje namiary franekdolas55@wp.pllub na gg 3495918ja podesle ci adres domowy i prosze podeslij płytkę apel do wszystkich co robili zdjęcia proszę o kontakt szczególnie prosze o zdjęcia bitwy i z apelu poleglych (o filmach nie wspomnę )naprawde usprwani to zrobienie reportarzu i wysłanie płytek do uczestników traz do uczestników na meila proszę podawajcie adresy pod jakie mam wysłać płytki z reportarzem i zrobimy tak jeden z grupy rozprowadza dalej :)
michalmiazga Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 WitamNa imprezie w tym roku nie byłem więc nie będe się mądżył. Niemniej strasznie się cieszę, że impreza nabiera rozmachu i już teraz ma wiele ciekawych elementów niespotykanych gdzie indziej (zestrzelony samolot, ruscy). Gratulacje dla organizatorów i uczestników.
wolfe Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 POSIADAM FAJNE ZDJECIA [KLIMATYCZNE] Z KOSCIOLA I Z APELU POLEGLYCH. ZDJECIA NA CMENTARZU SA NA DLUGIEJ EKSPOZYCJI PIEKNIE WYSZLY POSTARAM SIE JE ZAMISCIC DZIS NA FORUM PRZYNAJMNIEJ PREVIEWY :)
kamilo Napisano 5 Październik 2006 Autor Napisano 5 Październik 2006 panowie dziś dorwalem gazetę naszą miejską gdzie jest o reko cala środkowa częsć a dostane od nich sdjęcia to dołożymy do płytki gazetę zeskanyję i też dołączę do plytki ale opis naprawdę git i zdjecie GNOMA na poł strony głównej ci co są z lubelskeigo informuje że w piatek ukaże się dziennik wschodni z obszerną relacją na temat serokomli
Gladky Napisano 5 Październik 2006 Napisano 5 Październik 2006 Ja również w imieniu swoim oraz Sekcji Polskiej SRH Wrzesień 39 biorącej udział w rekonstrukcji, pragnę podziękować chłopakom z 8 ppleg za organizację i wspaniała atmosferę.zyczę Wam by dalej Wasze pomysły rozwijały się z równym rozmachem i jeszcze większym zainteresowaniem rekonstruktorów.Pamiętajcie, że jeśli jest potrzeba to możecie na nas liczyć. Dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam.Andrzej GładyszDow. Oddziału LubelskiegoSRH Wrzesień 39
kamilo Napisano 5 Październik 2006 Autor Napisano 5 Październik 2006 na płytce chcę podziekować wszystkim co byli bedzie to w postaci takiego pokazu slajdów z nazwami grup bo immienie nie dam rady ale napewno bedzie opis grup
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.