Skocz do zawartości

SEROKOMLA ZA I PRZECIW

kamilo

Rekomendowane odpowiedzi

ogladacz daj na meila swoje namiary franekdolas55@wp.pl
lub na gg 3495918
ja podesle ci adres domowy i prosze podeslij płytkę

apel do wszystkich co robili zdjęcia proszę o kontakt szczególnie prosze o zdjęcia bitwy i z apelu poleglych (o filmach nie wspomnę )naprawde usprwani to zrobienie reportarzu i wysłanie płytek do uczestników

traz do uczestników na meila proszę podawajcie adresy pod jakie mam wysłać płytki z reportarzem i zrobimy tak jeden z grupy rozprowadza dalej :)

• Odpowiedzi 80
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
panowie dziś dorwalem gazetę naszą miejską gdzie jest o reko cala środkowa częsć a dostane od nich sdjęcia to dołożymy do płytki gazetę zeskanyję i też dołączę do plytki ale opis naprawdę git
i zdjecie GNOMA na poł strony głównej
ci co są z lubelskeigo informuje że w piatek ukaże się dziennik wschodni z obszerną relacją na temat serokomli

Ja również w imieniu swoim oraz Sekcji Polskiej SRH Wrzesień 39 biorącej udział w rekonstrukcji, pragnę podziękować chłopakom z 8 ppleg za organizację i wspaniała atmosferę.

zyczę Wam by dalej Wasze pomysły rozwijały się z równym rozmachem i jeszcze większym zainteresowaniem rekonstruktorów.

Pamiętajcie, że jeśli jest potrzeba to możecie na nas liczyć. Dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam.

Andrzej Gładysz
Dow. Oddziału Lubelskiego
SRH Wrzesień 39

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie