manio Napisano 1 Październik 2006 Autor Napisano 1 Październik 2006 Jak w temacie,krzyżyk chyba prawosławny ale chciałbym coś więcej się dowiedziec o nim np.co jest napisane na nim bo nie moge sie doczytać,z jakich czasów pochodzi.
manio Napisano 1 Październik 2006 Autor Napisano 1 Październik 2006 Jak w temacie,krzyżyk chyba prawosławny ale chciałbym coś więcej się dowiedziec o nim np.co jest napisane na nim bo nie moge sie doczytać,z jakich czasów pochodzi.
manio Napisano 1 Październik 2006 Autor Napisano 1 Październik 2006 Guzik jest z zewnątrz gładki a w środku dookoła uszka napisy po rosyjsku,wszystkich nie moge rozczytać ale pod uszkiem jest napisane 4 COPT".Prosze o informacje o nim,dzięki z góry koledzy!!
Kiler Napisano 2 Październik 2006 Napisano 2 Październik 2006 Krzyzyk ma napisy po starocierkiewnu, a guzik jest zolnierski carski. Na rewersie jest zapewne bicie producenta i napis nie 4 a 1 COPT.
manio Napisano 2 Październik 2006 Autor Napisano 2 Październik 2006 Kiler masz racje tam jest 1 a nie 4,znalazłem informacje i juz wiem że producentem tego guzika jest Maksym Kopiejkin,ciekawi mnie tylko czy nie było na nim orła lub czegoś innego.
Pytanie
manio
Jak w temacie,krzyżyk chyba prawosławny ale chciałbym coś więcej się dowiedziec o nim np.co jest napisane na nim bo nie moge sie doczytać,z jakich czasów pochodzi.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.