pająk Napisano 1 Październik 2006 Autor Napisano 1 Październik 2006 Screen z Legend PRL", program o Ursusie. Autor nawija o polskich pojazdach przedwojennych i w tle przewijają się CWS, tankietki, C7P i właśnie takie coś. Zgłupiałem, bo z polską produkcją mi się nie kojarzy. Może mnie ktoś uświadomić? Jak dla mnie ten program to amatorszczyzna niestety. Takie sobie blablanie bez konkretnej wiedzy prowadzącego, który stylem wypowiedzi próbuje naśladować Wołoszańskiego. Ale to na marginesie.
JoncaA Napisano 1 Październik 2006 Napisano 1 Październik 2006 pierwszy prototyp ciągnika C7P, określany jako C6P, w czasie prób w 1934 roku. Na skanie obok - z boku, w krakowskim batalionie panc.
pająk Napisano 1 Październik 2006 Autor Napisano 1 Październik 2006 Dziękuję za wyjaśnienie. To znaczy że muszę się douczyć, niestety nigdzie dotąd nie trafiłem na informacje o tym pojeździe.
valpurgius Napisano 2 Październik 2006 Napisano 2 Październik 2006 Tu jest model w skali 1/35, wykonany przez pana Marka Michalskiego z KM LOK Radarek" w Zgierzu ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.