maskot5pu Napisano 26 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2006 witam moje podejrzenie to niemiecki model 1869/71 ale w mojej literaturze słabe są opisy tego modelu jeśli można proszę o coś dokładniejszego z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskot5pu Napisano 26 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2006 chodzi oczywiście o tą rekojeść po prawej dla porównania mój francuzik po lewej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskot5pu Napisano 26 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2006 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskot5pu Napisano 26 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2006 , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 Jak dla mnie to one są prawie identyczne, z tego z prawej można zrobić tego z lewej.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garbaty Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 Jest to niemiecki Werder-69,ten drugi to Chassepot1866,rekojesc rözni sie tylko frezem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskot5pu Napisano 27 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2006 witam no jak dla kogo podobne, Chassepot1866 jest ponad 6mm krótrzy od tego drugiego (rękojeść)do tego jest węższy o jakieś 3 mm pozatym jelec jest bez łezki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maskot5pu Napisano 27 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2006 garbaty ma rację to m69 dzięki wielkie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
maskot5pu
witam moje podejrzenie to niemiecki model 1869/71 ale w mojej literaturze słabe są opisy tego modelu jeśli można proszę o coś dokładniejszego z góry dziękuje
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.