florek zaspa Napisano 25 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2006 witam. mam pytanie czy ktoś z was szukał tam a jak tak to z jakimi efektami pozdro.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał 76 Napisano 25 Wrzesień 2006 Share Napisano 25 Wrzesień 2006 Teren mało ciekawy , ale można trafić fanty z 2 wś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał 76 Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 Trafiłem na las gdzie znajdują się łuski z biciami amerykańskimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 28 Wrzesień 2006 Share Napisano 28 Wrzesień 2006 Te łuski to zapewne 7.62 x 63 mm Springfield - z km-ów montowanych w Shermanach. Też trafiłem takie pod Kościerzyną. Ale ogólnie bardzo biednie było, niestety :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 28 Wrzesień 2006 Share Napisano 28 Wrzesień 2006 Korekta: moje sąspod Bytowa. Ale Bytów i Kościerzyna - jeden pies. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał 76 Napisano 28 Wrzesień 2006 Share Napisano 28 Wrzesień 2006 TAK. spora ilość łusek 7,62*63mm Springfield / ponad 200 sztuk/ w małym lasku. Oraz 12,7 , 11.43mm. Oraz inny złom. Myśle ze w tym lesie rosyjskie i polskie wojsko obozowało bo nigdzie nie znalazłem łusek niemieckich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
florek zaspa Napisano 29 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2006 dzieki za info. już myślałem że mam jakiegoś niefarta bo szwędrałem kilka ładnych razy i bez efektów bieda jak smok .spełniły sie moje najgorsze snyzostało mi tylko zbieranie grzybów w tych cudownych rejonach kaszubpozdrowionka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.