Skocz do zawartości

Chyba jednak zaprzyjaźnię się z minelabem :)

rav79

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

DareQ czasem szukam z kolegą, który chodzi z RF. Bywa, że po fantach nie widać takiej różnicy jakby by mogła wynikać z renomy używanych wykrywaczy... Sprzęt to nie wszystko ale zawsze lepiej mieć ten lepszy :)
A dzisiaj menu znacznie bardziej urozmaicone niż wczoraj. Fant dnia to ikonka.

Faktycznie wykrywacz jest dosyć przyjazny, ale przy jego nastawianiu i dostrajaniu mimo wszystko kłania się doświadczenie zdobyte z innymi wykrywkami.
Rav, twoje pytanie z tym cmentarzem, to zabrzmiało przynajmniej dwuznacznie biorąc pod uwagę forum na którym jesteśmy;)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

A to część fancików z sobotniego wypadu z kolegami na podpułtuskie pola w miejsca jednej z odsłon pułtuskiej batalii.
Chociaż fanty wybitnie napoleońsko nie wyglądają :)
Może kogoś interesują kule muszkietowe?
Mogę wysłać po kosztach.

witam tak jak wcześniej pisałem mam minelab sov.gt . ostatnio znów mnie zaskoczył , wyciągnąłem carską klamrę piechoty z dołka o głębokości 56 cm ,zaznaczyłem rysę na szpadlu i w domu zmierzyłem . sygnał był dost+ i uważam że jeszcze głębiej też by ją zauważył ". z żelastwem też nie ma problemu chociaż ktoś kiedyś zauważył że do tego się nie nadaje .

A tu zblizenie na orzelka.
Muszkieter to dobry (w stosunku do ceny) sprzet, trzeba tylko auczyc" sie sygnalow. Po jakims czasie wyroznia sie kilka rodzajow dzwiekow, trzeba tylko cierpliwosci. Czasem denerwuje tylko jego dynamicznosc na dyskryminacji.
A klamerki lyka spokojnie na 0.5 metra, jak nie wiecej. Wszak to spory kawalek kolorowego metalu :)
klaniam
Indar

Dowiedziałem się nieoficjalnie, że moja kochana małżonka kupiła mi na gwiazdkę wskaźnik do minelaba :)
Indar nie słyszałem jeszcze mowy" muszkietera ale ja jak nie chodzę z tydzień z gt to po wejściu na pole odnowa się uczę co do mnie gada z tym że za każdym razem szybciej znajdujemy wspólny język :)
może wskaźnik będzie pomocny...
A to z dzisiaj.

Indar, tak z ciekawości - Tannenberg? :)
Darek

Rav79 - wskaźnik jest pomocny, jak dla mnie nawet bardzo - ale nie ufam mu w 100%. Co jakiś czas sprawdzam czy nie robi mnie w konia :) Im głebiej tym częściej mi się myli - ale na plaży bywa że szukam prawie po nominałach:)
Mikołaja" pozdrów, cześć.
Darek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie