jc1234 Posted September 18, 2006 Author Share Posted September 18, 2006 http://rapidshare.de/files/33602697/Nowy_folder__4_.rar.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
acer Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Nici ze zdjęć :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoony Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 dorwałem sie wkońcu do tych fotel pokazcie jeszcze kapsel osłaniajacy piaste PANOWIE UBOLEWAM NAD TYM CO ZROBILISCIE Z TYM KOŁAM CHODZI O TA CZERWONA FARBE Link to comment Share on other sites More sharing options...
a.korbaczewski Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 wstawcie foto w wątek Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoony Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 ja poprosze o kontakt na priv Link to comment Share on other sites More sharing options...
jc1234 Posted September 20, 2006 Author Share Posted September 20, 2006 Koło zostało wypiaskowane, nie było na nim grama oryginalnej farby. Łożysko wyszło bez najmniejszego problemu, 1,5 godziny zabawy" i zaczęło się swobodnie kręcić. Lekko jest skorodowany wewnetrzny wianek. Nie ma na nim żadnych oznaczeń czy bić (oprócz rozmiaru). Zrobiłem Wam zdjecia wszystkich oznaczeń na gumie. Nic więcej tam nie ma. Na stalowych elemntach nie ma żadnych oznaczeń. A farba .... to zwykły podkład. Nie ma na razie reszty jak bedzie to zobaczymy. Spiaskować zawsze można.Widzicie uszkodzenia ? Koło zostało zniszczone wybuchem , jak wyjdzie reszta przekonamy się czy koło jest od tego egzemplarza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiśniaPanc Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Jaca gdzie te zdjęcia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino(*) Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Jedziecie na dół klikacie FREE, następnie w okienku wpisujecie kod, który pokazuje się tuż obok paska i kliakcie pod paskiem na DOWNLOAD FROM COGENT-NETWORK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoony Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 juz na miejscu powiedziałem koło jest od panzer 4 wyprodukowane nie wczesniej niz w pażdzierniku listopadzie 44a blachy to miedzy innymi szczątki kosza na koła zapasowe element typowy dla czołgów panzer 4 i stgów 4 w rzie cz3ego dzwonic do Łodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grubas Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Witam!jc1234 nic mi nie mówi ale WiśniaPanc z Kimś mi się kojarzy:-). A jeżeli piszą to osoby z CSWL z Poznania to nie może być mowy o pomyłce. POZDROWIENIA Z KŁODAWY!!!Marcin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
jc1234
9 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.