jc1234 Napisano 18 Wrzesień 2006 Autor Napisano 18 Wrzesień 2006 http://rapidshare.de/files/33602697/Nowy_folder__4_.rar.html
yoony Napisano 20 Wrzesień 2006 Napisano 20 Wrzesień 2006 dorwałem sie wkońcu do tych fotel pokazcie jeszcze kapsel osłaniajacy piaste PANOWIE UBOLEWAM NAD TYM CO ZROBILISCIE Z TYM KOŁAM CHODZI O TA CZERWONA FARBE
jc1234 Napisano 20 Wrzesień 2006 Autor Napisano 20 Wrzesień 2006 Koło zostało wypiaskowane, nie było na nim grama oryginalnej farby. Łożysko wyszło bez najmniejszego problemu, 1,5 godziny zabawy" i zaczęło się swobodnie kręcić. Lekko jest skorodowany wewnetrzny wianek. Nie ma na nim żadnych oznaczeń czy bić (oprócz rozmiaru). Zrobiłem Wam zdjecia wszystkich oznaczeń na gumie. Nic więcej tam nie ma. Na stalowych elemntach nie ma żadnych oznaczeń. A farba .... to zwykły podkład. Nie ma na razie reszty jak bedzie to zobaczymy. Spiaskować zawsze można.Widzicie uszkodzenia ? Koło zostało zniszczone wybuchem , jak wyjdzie reszta przekonamy się czy koło jest od tego egzemplarza.
Domino(*) Napisano 18 Wrzesień 2006 Napisano 18 Wrzesień 2006 Jedziecie na dół klikacie FREE, następnie w okienku wpisujecie kod, który pokazuje się tuż obok paska i kliakcie pod paskiem na DOWNLOAD FROM COGENT-NETWORK.
yoony Napisano 19 Wrzesień 2006 Napisano 19 Wrzesień 2006 juz na miejscu powiedziałem koło jest od panzer 4 wyprodukowane nie wczesniej niz w pażdzierniku listopadzie 44a blachy to miedzy innymi szczątki kosza na koła zapasowe element typowy dla czołgów panzer 4 i stgów 4 w rzie cz3ego dzwonic do Łodzi
grubas Napisano 19 Wrzesień 2006 Napisano 19 Wrzesień 2006 Witam!jc1234 nic mi nie mówi ale WiśniaPanc z Kimś mi się kojarzy:-). A jeżeli piszą to osoby z CSWL z Poznania to nie może być mowy o pomyłce. POZDROWIENIA Z KŁODAWY!!!Marcin.
Pytanie
jc1234
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.