Manlicher Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 foto 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manlicher Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 foto 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manlicher Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 i zawartosc:).Moze ktos wie do jakiej broni jest ten przybornik??pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 Najprawdopodobniej Od mauseraFajny fancikpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manlicher Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 no mi tez sie tak wydaje.tylko szkoda ze wronki nie ma:(.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurgal Napisano 1 Listopad 2006 Share Napisano 1 Listopad 2006 snake242 fajne fanty, z tym guzikiem co piszesz to prawda złote runo przez duże „R” ( szczególnie jeśli się trafia w miejscu gdzie np. nie powinno go być). Sam w tym sezonie miałem trzy takie trafienia miłe zaskoczenia;). Zresztą wszyscy macie fantastyczne fanty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwester/Fidest Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 to ustrojstwo (wczesniej, zardzewiały kawał przypominajacy bombe )to kawałek wozu konnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwester/Fidest Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 eeee pomiliły mi sie strony wezta to skasujta oba pozty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwester/Fidest Napisano 5 Listopad 2006 Share Napisano 5 Listopad 2006 eeee pomiliły mi sie strony wezta to skasujta oba pozty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper.17 Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 WitamA to ostatnie moje trafienie:)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejde Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Wiadoma klamra ale..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Heh, fajowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejde Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 ...ciekawe jest miejsce jej znalezienia. Leśna droga, a z tego co mi wiadomo grenadirzy nie zdołali dojść do tego miejsca. Wniosek z tego płynie, choć nie odkrywczy, że ciekawe rzeczy można znaleźć nie tylko w okopach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejde Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Szkoda tylko, że ktoś kto rzucił tę klamrę najpierw uciął jej rożek nożycami do blachy. BARBARZYŃSTWO. Swoją drogą ciekawe jak ta klamra się tam znalazła bo wokół znalazłem kilka łusek od mausera rocznik prod 1942 i guzik niemiecki. Pimieszana ta historia:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 ładna,ładna to ja ją zgubiłem , wypadała mi z plecaka , dzięki za znaleźne, pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejde Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Dzięki, mam nadzię, że to nie Twoje nożyce TO zdziałały:-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 tylko niepełnosprytny na taki pomysł by wpadł ;)gratuluje odkrycia , pozazdrościć! a swoją drogą to na leśnych drogach różne , fajne ciekawostki wyskakują chociażby srebrny kieliszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 Trochę ołowiu z Kołobrzegu.. pozdr j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiaczor Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 parę moniaków... z Mazowsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubotronix Napisano 12 Listopad 2006 Share Napisano 12 Listopad 2006 tak, faktycznie to wyglada jak z mazowsza. a jak tam sie to znalazlo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HERWOLF Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 jak jesienne fanty to prosze z ostatnich jesiennych dni : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HERWOLF Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HERWOLF Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 :) moze ktos wie z jakiej to czapy stan prawie idealny :)foto mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HERWOLF Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 troche szkła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HERWOLF Napisano 15 Listopad 2006 Share Napisano 15 Listopad 2006 takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.