kopijnik2 Napisano 13 Wrzesień 2006 Autor Napisano 13 Wrzesień 2006 serdecznie polecam - w jednym miejscu zebrane artykuły prezentujące kilka postaci (w tym pierwowzór J-23).Myślę, że poziom publikacji dobry... Trochę szczegółów...
woytas Napisano 13 Wrzesień 2006 Napisano 13 Wrzesień 2006 Az mi dech zapieralo jak czytalem o Panu Brochwicz-Lewinskim-gryfie"Super facet !
wojteq Napisano 14 Wrzesień 2006 Napisano 14 Wrzesień 2006 Mnie również podobała się historia o gryfie". Człowiek miał ciekawą biografię :). Generalnie to cały ten numer Focusa-historia jest super!!! Fajny był artykuł o nowoczesnych gadżetach" szpiegowskich i o wywiadach poszczególnych krajów.Pozdrawiam!!!
Cronos Napisano 14 Wrzesień 2006 Napisano 14 Wrzesień 2006 Cały Focus jest zaje.....fajny. Jak mam kase to staram si kupowac co miesiąć. I co ciekawsze numery specjalne, ale tego ostatniego nie mam. A byłem w kolporterze i juz nie maja.
woytas Napisano 14 Wrzesień 2006 Napisano 14 Wrzesień 2006 Pare lat temu przestalem kupoiwac Focusa- mam juz forda Focusa:PAle skusila mnie okladka z Klossem :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.