frost Napisano 12 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2006 Siadam sobie przed komputerkiem i widzę komunikat,że eDonkey nie będzie dłużej działać i jedyne co mogę zrobić to go odinstalować. Krew mnie zalała bo akurat ściągałem sobie parę kronik. Czy wiecie o co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 A to peszek :)eMule? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 torrenty w ruch?? serio peszek:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEWY Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 Podaję za informacją z dobrego źródła:MetaMachine producent eDonkey, eDonkey 2000, Overnet i operator sieci P2P - zawarła porozumienie, a raczej złożyła broń, z organizacją RIAA. Firma kończy z dystrybucją swoich aplikacji do bezpośredniej wymiany plików.Oprócz tego, MetaMachine zapłaci RIAA 30 mln USD z tytułu odszkodowania za straty, które przemysł muzyczny poniósł z powodu użytkowników aplikacji eDonkey, eDonkey 2000 oraz Overnet. W zamian za to RIAA zrezygnuje z podejmowania dalszych kroków prawnych przeciwo MetaMachine.Gdyby chodziło tylko o zakończenie dystrybucji to 1/2 biedy. Niestety Firma ma podjąć, a w zasadzie już podjęła, działania, których celem będzie uniemożliwienie tym programom dalszego skutecznego działania. Na www.edonkey2000.com i www.edonkey.com można przeczytać Jeśli kradniesz muzykę lub filmy, łamiesz prawo. (...) Gdy pobierasz materiały chronione prawem autorskim, nie jesteś anonimowy". cóż,szkoda...LEWY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podziemny_Kosmos Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 hmm - mi tam cały czas działa - używam wersji 0.47a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.