kuba321 Napisano 12 Wrzesień 2006 Autor Napisano 12 Wrzesień 2006 Witam potrzebny mi adres, tel... cokolwiek do producenta wykrywaczy MIRAKL, na stronce mail i tel nie odpowiada.
krzycho Napisano 12 Wrzesień 2006 Napisano 12 Wrzesień 2006 kiedys jak mialem mirakl cx 38 chcialem go reklamować i ani email ani tel. nie odpowiadały . i napisze jeszcze , ze nie są to dobre wykrywacze początkowo mi sie złamał a potem zepsuł:)
kuba321 Napisano 13 Wrzesień 2006 Autor Napisano 13 Wrzesień 2006 Fakt producent milczy. No niemożliwe żeby nikt nie wiedział. NO DAWAĆ MI GO TU :))))
Renald Napisano 13 Wrzesień 2006 Napisano 13 Wrzesień 2006 Nie chcę Cię martwić, ale w miejscu gdzie producent miał swoją siedzibę, w tej chwili budowana jest droga szybkiego ruchu :)Mój brat ma Mirakla i problem podobny do Twojego. Wychodzi na to, że producent zwinął interes, niestety...
kuba321 Napisano 13 Wrzesień 2006 Autor Napisano 13 Wrzesień 2006 No NIE! Jest umowa a gdzie producent? A może prysnął za granicę? Tam łatwiej o zarobek. Z wykrywacza jestem zadowolony, ale potrzebny jest juz PRZEGLĄD, bo zarobił na siebie i powolutku sam zamienia się w wykopek :)) Jeśli komuś z kwitka NADANIA paczki został adres ( ja mojego nie jestem w stanie przeczytać) proszę pisać do mnie michal@cirrus.pl Wyślę mu kartkę na Święta. Albo zgłoszę do KTOKOLWIEK WIDZIAŁ KTOKOLWIEK WIE! przeciez to nie BIN LADEN, no ale nikt za odnalezienie nie daje Kilku MILIONÓW $$$ Jak ktoś coś będzie wiedział. PISAĆ :/
leśnik303 Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 Witam.Potrzebny namiar na mirakla?Facet wyjechał za granicę.Od maja tego roku miał zakontraktowaną robotę.Podobno w pazdzierniku kontrakt mu się kończy.Siedzibę przeniósł z Zabrzańskiej na ul.Kokotek.Numeru nie znam,ale na tej ulicy jest firma zajmująca się nawijaniem silników.On u nich wynajmuje pomieszczenie.Pozdrawiam
acer Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 leśnik303 - następny kolega z branży ?
feeder Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 Branża? Acerowi chodzi o ALP ja sądzęCo do Mirakla CX 38, to, niech ktoś mnie poprawi jeżeli się mylę, jest to chyba Fischer 555, znany u nas również jako Salamandra. Jestem uczestnikiem kilku forów dyskusyjnych, na których pisze wielu poszukiwaczy, którzy złożyli sobie te wykrywacze samodzielnie.
feeder Napisano 17 Październik 2006 Napisano 17 Październik 2006 Zaraza! znowu nie dokończyłem postu. Chodziło mi o to, że taki samodzielny konstruktor mógłby Wam pomóc w rozwiązaniu problemów z wykrywką.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.