Skocz do zawartości

Potrzebny namiar na producenta MIRAKL

kuba321

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
kiedys jak mialem mirakl cx 38 chcialem go reklamować i ani email ani tel. nie odpowiadały . i napisze jeszcze , ze nie są to dobre wykrywacze początkowo mi sie złamał a potem zepsuł:)
Napisano
Nie chcę Cię martwić, ale w miejscu gdzie producent miał swoją siedzibę, w tej chwili budowana jest droga szybkiego ruchu :)
Mój brat ma Mirakla i problem podobny do Twojego.
Wychodzi na to, że producent zwinął interes, niestety...
Napisano
No NIE! Jest umowa a gdzie producent? A może prysnął za granicę? Tam łatwiej o zarobek. Z wykrywacza jestem zadowolony, ale potrzebny jest juz PRZEGLĄD, bo zarobił na siebie i powolutku sam zamienia się w wykopek :)) Jeśli komuś z kwitka NADANIA paczki został adres ( ja mojego nie jestem w stanie przeczytać) proszę pisać do mnie michal@cirrus.pl Wyślę mu kartkę na Święta. Albo zgłoszę do KTOKOLWIEK WIDZIAŁ KTOKOLWIEK WIE! przeciez to nie BIN LADEN, no ale nikt za odnalezienie nie daje Kilku MILIONÓW $$$ Jak ktoś coś będzie wiedział. PISAĆ :/
  • 1 month later...
Napisano
Witam.Potrzebny namiar na mirakla?Facet wyjechał za granicę.Od maja tego roku miał zakontraktowaną robotę.Podobno w pazdzierniku kontrakt mu się kończy.Siedzibę przeniósł z Zabrzańskiej na ul.Kokotek.Numeru nie znam,ale na tej ulicy jest firma zajmująca się nawijaniem silników.On u nich wynajmuje pomieszczenie.Pozdrawiam
Napisano
Branża? Acerowi chodzi o ALP ja sądzę
Co do Mirakla CX 38, to, niech ktoś mnie poprawi jeżeli się mylę, jest to chyba Fischer 555, znany u nas również jako Salamandra. Jestem uczestnikiem kilku forów dyskusyjnych, na których pisze wielu poszukiwaczy, którzy złożyli sobie te wykrywacze samodzielnie.
Napisano
Zaraza! znowu nie dokończyłem postu. Chodziło mi o to, że taki samodzielny konstruktor mógłby Wam pomóc w rozwiązaniu problemów z wykrywką.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie