yorik Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 Ale bzdury o uchu" mają wymiar tragikomiczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1000WATT Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 Film jako kino akcji niezły powiedział bym nawet genialny.Chociaż w sporym stopniu mija się z książką Gerharda to i tak wart uwagi.:)Acer Polskie Drogi",to nie chyba :) to jest jeden z najładniejszych obrazów serialowych,a muzyka to taka ,że aż dech zapiera i za serce ściska.Puścili by też Pogranicze w ogniu", własnie ma ktoś w swojej prywatnej kolekcji Pogranicze w ogniu "?Jeśli tak to proszę o maila .Swoją drogą jestem ciekaw kiedy nakręcą coś nowego porządnego o tej tematyce nie kręconego pod sytuację polityczną jaka w danym czasie panuje.Jest przecież o czym , nasza historia jest taka bogata i tak ciekawa ,chociażby walki na wale pomorskim czy też odsiecz wiedeńska itd,itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegirsson Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 ciekawe jak duża była ingerencja cenzury w Kalenia... mnie bardzo podoba się postać pułkownika w filmie tym, nie mówiąc o p. Gołasie, czy p. Kłosińskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
H2HSnake Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 O odsieczy wiedeńskiej to ma Gibson kręcić lol i samego Sobieskiego grać. Czytałem gdzieś ostatnio. Jakiś narwaniec z Polski rozmowy z Gibsonem prowadzi. Film ma się przyjąć bo w końcu opowiada o zwycięstwie europy nad Muzułmanami hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.