Skocz do zawartości

Łęczyca 8-9 września

otto33

Rekomendowane odpowiedzi

Drodzy rekonstruktorzy!!!

Pragnę serdecznie podziękować w imieniu GRH Żelazny Orzeł", jak i moim za tak liczne przybycie! Myślę, że impreza była udana i mam nadzieję, że będziemy się mogli spotkać w Łęczycy w przyszłym roku.

Pozdrawiam
Szymon Otto" Gągolewicz

Witam.

GRH Pilica pragnie serdecznie podziękować organizatorom za wspaniałą imprezę oraz wszelkie atrakcje, jakie jej towarzyszyły. Było bardzo miło spędzić czas w takim gronie, w takim malowniczym miejscu, jakim jest zamek w Łęczycy. Mam nadzieję, że za rok uda nam się przybyć w liczniejszym gronie!

Niestety fotek nie robiliśmy, dlatego proszę o jakieś zdjęcia pozostałych uczestników rekonstrukcji, czyli strony niemieckiej :)

Pozdrawiam !

kloki
GRH PIlica

Kurrrr...czę,
Pisze dopiero teraz -bo do wczoraj myślałem że uda się zreanimować moja kartę pamięci w aparacie.
Niestety, umarła definitywnie, razem z bardzo fajnymi fotkami z rajdu ciężarówkami w obstawie niemieckich motocykli... Także przepraszam, z mojej strony obrazków nie będzie.

Dzięki za imprezę, chociaż dla mnie akurat była niezwykle krótka -bo zginałem" na samym początku. Może organizator natępnym razem da mi pożyć dłużej??? ;-)

Macie dobry teren do latania, moge tam wyczyniać praktycznie dowolne cuda. A może nawet i wylądować...

pozdrawiam wszystkich serdecznie

Kuba Myśluk

Po pierwsze dziękuję ze wszystkie dobre słowa o inscenizacji w Łęczycy. Liczę również na jakieś sugestie, pomysły z waszej strony na przyszły rok.

Wszystkich którzy zajrzą jeszcze na tę część forum zapraszam także do obejrzenia zdjęć z iscenizacji na stronie Muzeum w Łęczycy, adres: www.zamek.leczyca.pl

Mam również prośbę, poszukuję adresów zamieszkania przynajmniej po jednym członku ze wszystkich grup rekonstrukcji, które uczestniczyły w imprezie w Łęczycy (chcę wysłać płytkę ze zdjęciami, ok. 2GB).

Pozdrawiam Tomasz Kucharczyk (Muzeum w Łęczycy)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie