Maniek7_2006 Posted September 10, 2006 Author Share Posted September 10, 2006 Żabia Wola - wieś w woj. mazowieckim, w pow. grodziskim, w gminie Żabia Wola, naprawde nic o tej wsi nie znalazłem, więc czy moze ktoś powiedzieć czy cos sie tam działo, szczególnie chodzi mi las, który jest po prawej stronie jak zjeżdża się z wiaduktu nad trasą katowicką od strony Grodziska Mazowieckiego, będe bardzo wdzięczny za Serdeczną Pomoc, Z góry dziękiPozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek7_2006 Posted September 12, 2006 Author Share Posted September 12, 2006 No ludzie, proszę was bardzo Serdecznie,jak cos ktoś wie, to proszę o jakąś małą podpowiedź nie wiem, np. Stacjonowało tam jakieś wojsko, czy szło jakieś natarcie, oraz proszę o jakieś informacje na temat wsi Żelechów, niedaleko Żabiej Woli, Z góry Serdecznie Dziękuję i Pozdrawiam Serdecznie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek7_2006 Posted September 16, 2006 Author Share Posted September 16, 2006 Dziękuję Bardzo Serdecznie;)Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrek_k Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Powiem tak:Widocznie nikt nic nie wie i jesteś niestety skazany na samotne poszukiwania w bibliotekach i rozmowy ze straszymi osobami. Masz dużego plusa bo jeśli sie okarze że faktycznie tam cos było to bedziesz pierwszy który to odkryje nieprawdaż ?serdecznie pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek7_2006 Posted September 16, 2006 Author Share Posted September 16, 2006 No niby tak, ale naprwde uwierzcie że szukałem w bibliotekach i nic nie znalazłem, wiec może tam nic się wcale nie działo ale spróbuje,PozdrO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincent_Vega_69 Posted September 22, 2006 Share Posted September 22, 2006 ManiekCzy jesteś tym Mańkiem o którym myślę? jeśli masz coś wspólnego z Żyrardowem to napisz na priv vega@ergo.livenet.pl . Może wspólnie coś wykombinujemy ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek7_2006 Posted September 23, 2006 Author Share Posted September 23, 2006 Vincent napisałem na priva.Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipe75 Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Witam Wrzesień 39 ( Skuły ) Moi znajomi mieli tam niezle traienia . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek7_2006 Posted September 29, 2006 Author Share Posted September 29, 2006 Dzięki Filipe, tam też się przejade.Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek7_2006 Posted September 29, 2006 Author Share Posted September 29, 2006 a możesz mi napisac co oni tam wykopali ciekawego?Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
huk 100 Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 nie licz na to -pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.