frost Napisano 10 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2006 Czy ktoś orientuje się może kto wykonuje najbliższe oryginałowi kopie szabel wz.34 ? Zatrudniłem Google do poszukiwań;) ale bez większych rezultatów. Znalazłem tylko coś takiego : http://www.sklep.szable.pl/go/_info/?id=322Czy jest ktoś jeszcze ?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 Tak www.szable.pl - chyba najlepsza 34 jaka jest na rynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 kolego daj znać na meila to ci podesle zdjęcie szabli jakie robi kolega od nas z pułku naprawdę ładne i wielu ułanow ma od niego szable w calej polsce (i nie drogo)franekdolas55@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczarka Napisano 10 Wrzesień 2006 Share Napisano 10 Wrzesień 2006 Jest jeszcze pan Marek Sobucki w Warszawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frost Napisano 11 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2006 Kamilo - wysłałem maila do Ciebie. W razie czego mój adres - mseal@wp.plPieczarka - czy masz może zdjęcia szabli wz.34 produkcji p.Sobuckiego ? Wiesz może jakie są ceny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczarka Napisano 12 Wrzesień 2006 Share Napisano 12 Wrzesień 2006 zdjęć nie mam (Andrzeju a ty?), a ceny niestety nie znam (ale jakis czas temu było ok. 1500). najlepiej byłoby skontaktować sie bezpośrednio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.