larte Napisano 8 Wrzesień 2006 Autor Napisano 8 Wrzesień 2006 witamproszę o pomoc w id tego czegoś. materiał - mosiądzniestety trochę pokrzywione. długość ok. 15cm. co to może być?? część klamki?? ornament?? nie mam pojęciaza pomoc z góry dziękuję!!
larte Napisano 8 Wrzesień 2006 Autor Napisano 8 Wrzesień 2006 witamproszę o pomoc w id tego czegoś. materiał - mosiądzniestety trochę pokrzywione. długość ok. 15cm. co to może być?? część klamki?? ornament?? nie mam pojęciaza pomoc z góry dziękuję!!
honker Napisano 9 Wrzesień 2006 Napisano 9 Wrzesień 2006 cześć wygląda to na nogę od wanny lub podobnego naczynia kiedyś były bardziej ozdobne,dla pewności sprawdz kąty nachylenia czy pasowały by.pozd.marek
Frozzer Napisano 9 Wrzesień 2006 Napisano 9 Wrzesień 2006 od wanny raczej nie - za slabe mocowanie, pod ciezarem kilkuset litrow wody i rosłej pani na pewno by nie wytrzymałobardziej mi to przypomina noge od piecyja typu koza"
Pytanie
larte
witam
proszę o pomoc w id tego czegoś. materiał - mosiądz
niestety trochę pokrzywione. długość ok. 15cm. co to może być?? część klamki?? ornament?? nie mam pojęcia
za pomoc z góry dziękuję!!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.