pancerny Posted September 3, 2006 Author Share Posted September 3, 2006 Witam,co sądzicie o tym wykrywaczu osiągi chyba ciekawe nie?? http://www.germandetectors.com/pd1148058852.htm?categoryId=32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziki Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Na dane dotyczace osiagow wzialbym duza poprawke, w reklamie wykrywaczy MD tez sa imponujace. Niestety ssane sa z duzego palca u nogi. Wyglada mi na jakas podpuche (90%), ale moge sie mylic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek419 Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Witam.Dokładnie.Wygląda jak chińczyk.pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pancerny Posted September 3, 2006 Author Share Posted September 3, 2006 Napalił się na niego mój kolega bo juz od nich jeden wykrywacz kupił i jest z niego za,no i teraz chce być zadowolony z tego:)pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
wzgreg Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Nawet jak to jest prawda to wykop 3metrowy dołek :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARKADIO.IE Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 witam ,nie wiem czemu , ale strasznie przypomina mi mastera,naszej rodzimej produkcij , ale troszkę lepiej wykonanego :) osiągi ma rewelka,tylko jak w praktyce ,papier wszystko przyjmie.pozdrowienia :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikt Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 :)Już wam mówię : Chiny. Serio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pancerny Posted September 5, 2006 Author Share Posted September 5, 2006 mógłby ktoś troche tu potłumaczyć są wypowiedzi na temat tego sprzętu to chyba naprawde rewelka http://www.forum.detektoreninfo.de/topic3764.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raned Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 Tak jak napisał ikt" jest to chińczyk i im wcześniej porzucisz wszelkie myśli o nim tym lepiej dla Ciebie i Twojej kieszeni. Jest tyle wspaniałych, prawdziwych wykrywaczy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.