DarekD Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Napisano 26 Sierpień 2006 Dałem temat ze znakiem zapytania bo córka ma dopiero 7lat ale..chce robić to co tata i tak dalej..Jak byliśmy na plaży nad morzem to odpowiedź mamy ie bo nie mamy pieniędzy" był tekst ata nam nakopie"(oby US nie słyszał:))Może czasem jak idę typowo na monety to bym Ją i zabrał, ale przecież nie z saperką.Tym bardziej nie z Sovereignem:(Na allegro widziałem wykrywacze".. no ale to badziew, może lepiej lalkę Jej?Wcześniej chodziłem z Ultrą1, tak 10minut chodziła i cieszyło Ją utaju mi kop".Coś najprostszego jak się da, njlżejszego jak się da -kopał będę ja.A może to wogóle zły pomysł-przestepcza działalność M.Wrona miałby o czym gadać? Macie w tym jakieś doświadczenia?Tylko bez nabijania się bo uduszę:)PozdrawiamDarek
matrix14xxx Napisano 26 Sierpień 2006 Napisano 26 Sierpień 2006 Mam 17 lat od 12 lat interesuje sie kopaniem i chodzeniem z wykrywaczem.Na poczatku ja chodzilem tato kopał.Rzadko sie zdarza , że dziewczynka interesuje sie poszukiwaniem skarbow.Ja bym na pana miejscu uczył chodzic ja z wykrywaczem bo to jest naprawde fajna zabawa a po drugie dziewczyna miala by fajne zajecie.A co do sprzetu ja polecam rutusa ultra2.Jest to niezawodny sprzet jak i dlapocztkujacych jak i dla zaawansowanych.Z nim chodze juz ponad rok i mnie nie zawodzi a niezle fanty kopiem.Ale decyzja nalezy do Pana pozdro.
DarekD Napisano 26 Sierpień 2006 Autor Napisano 26 Sierpień 2006 :) bo Ona wyjątkowa jest:)Ultra1 mimo wszystko myślę że za cięzka była(zresztą wtedy nie mogłem jej zatrzymać dla córki). Jest coś lżejszego, prostego, nie drogiego a nie zabawka?"Darek
woytas Napisano 28 Sierpień 2006 Napisano 28 Sierpień 2006 Cie choroba problemmoj maluch ma dopiero poltora roku ale czuje ze wkrotce zechce ze mna grzebac w ziemi (i chwala mu !!!! )Ale mam nadzieje objedziemy na jednej wykrywce...
Romo Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 Wiecie na czym uczyły sie moje dzieciaki sztuki poszukiwawczej ? - kupiłem w markecie taką przecenioną ze 150 zł na 40 zł !!! zabawkę, (lepsza od Jabla), na monetki rewelacja, jedyny w niej problem to że im ją kupiłem, bo przez cały dzień wyrównywałem teren w sadzie na którym moje dzieciaki przeprowadzili test sprzętu.Bilans-żelazko na duszę-podstawkę pod żelazko(ale nie to znalezione)-trzy łyżki z czasów kiedy stał tam jeszcze majątek-pare monetek okres międzywojenny-płyte od pieca węglowego-i jakąś lufę od czegoś ???
sopel69 Napisano 31 Sierpień 2006 Napisano 31 Sierpień 2006 Darku !! jak byś coś znalazł to koniecznie się podziel co to. Mój syn ma prawie 6 lat chodzi ze mną na monetki ma saperkę i pomaga kopać, wykrywacz by się przydał. Mój za ciężki, a przyuczać do fachu" trzeba za młodu. Pozdrowienia
DarekD Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Napisano 31 Sierpień 2006 Ace 150 w drodze, używany.Dam znać czy opadła Jej szczęka na widok wykrywacza czy mi na widok Jej fantów:)Bounty Hunter Scout, z tego co udało się ustalić w Polsce nie występuje.http://www.ewis.ca/onlinestore/scripts/prodView.asp?idproduct=685PozdrawiamDarek
sopel69 Napisano 1 Wrzesień 2006 Napisano 1 Wrzesień 2006 Pewnie jedno i drugie :),ciekawe ile ten BH Scout waży? to że nie ma go w Polsce to nie problem, sprowadzę ze Stanów jeśli się zdecyduję. Duzo fantów na wspólnych wyprawach. Pozdrawiam
DarekD Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Napisano 1 Wrzesień 2006 Waga: 5 lbs (nie wiem, chodzi o funty?)Ale z jakiegoś powodu obiżka ceny tego modelu o połowę?I dobrze - taniejI źle - od razu mam sto lampek ostrzegawczych bo darmo to jest ser w pułapce na myszy.PozdrawiamDarek
krzysiek1976 Napisano 30 Wrzesień 2006 Napisano 30 Wrzesień 2006 Cześć !!!Mój mały ma 2,5 roku. Narazie nosi za mną saperkę, ale powoli zaczyna się kłócić, że chce nosić wykriwać", a mi daje saperkę...Powoli chyba też muszę zacząć rozglądać się za jakimś sprzętem.Narka
Igomas Napisano 30 Wrzesień 2006 Napisano 30 Wrzesień 2006 Dla dziecka? Polecam Garrett 150 albo 250. Lekki, i ten zolty kolorek, ktory napewno sie spodoba dziecku. I przedewszytkim, wykrywka glownie na drobnice, co stopniowo zmniejsza mozliwosc znalezienia niewybuchu ;]
Anielskooki Napisano 15 Październik 2006 Napisano 15 Październik 2006 Dla małej dziewczyny polecam BH tracker IV.Tani i leciutki.Mój synek ma 2,5 roku i go nosi.
Kaba Napisano 15 Październik 2006 Napisano 15 Październik 2006 Ace 150 + mała saperka:coś jak to :http://www.allegro.pl/item132710008_saperka_z_kilofem_wl_354_metalowa_pokrowiec_.htmllub kopaczka - przykładowe na stronie Armanda.7-latka spokojnie sobie tym na polu poradzi, zresztą i tak będzie płytko kopała.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.