Skocz do zawartości

Nikt nie chce dzwonu z WILHELMA GUSTLOFFA !!!!!!!

huk 100

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Panowie a wiecie która to knajpa ma być ???? Może bym się tam wybrał i fotke strzelił-na weekend- któryś -po powrocie dzwonu-pozdro
Napisano
Z tego co wyczytałem w artykule to dzwon stał ileś lat za garażem u kogoś a później właśnie trafił do restauracji z kąt powędrował na wystawę do Niemiec Moniki Sztejnbach (napisałem nazwisko po Polsku )-dotyczącej wypędzonych –jak Polska strona dowiedziała się że dzwon poszedł na tą wystawę to pojechali go odebrać i właśnie ma z powrotem trafić do tej restauracji bo nikt go nie chce- dzięki śliczne Bocian za fotki i namiary na restaurację pozdro
Napisano
Ja tak gwoli sprostowania/ Nie Monika, a ERIKA Steinbach! :]
A Centralne Muzeum Morskie to od czego jest jak nie od takich artefaktów jak ten dzwon?
Pozdr. wars98
Napisano
Monika czy Eryka a pies z nią tańcował.Ważne jest tylko że zli Polacy wygnali ja z domu rodzinnego w Rumi.Tak tak z Rumii koło Gdyni gdzie ta dzielna kobieta wraz z Ojcem który pracował na lotnisku zamieszkiwała (pewnie od zawsze).
Pozdrawiam
P.S.
CMM jakoś do tej pory nie było zainteresowane tym dzwonem a teraz nagle panika
Napisano
sory za Monike -jaca2003 tak PRO jest właścicielem ale oni też go nie chcą-trzymali go za garażem-to może już lepiej że jest w knajpie ????-pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie