QB@ Napisano 21 Sierpień 2006 Autor Napisano 21 Sierpień 2006 Witam, mam dwa takie skorupy shrapnela, 80 lotek, osobno zapalnik i taki gwint. Znalazłem tą fotke na zagranicznej stronce i nie wiem jaki shrapnel (chyba rosja) jeśli ktoś ma info albo linki to prosze o pomoc.Z góry dziękuje QB@
QB@ Napisano 21 Sierpień 2006 Autor Napisano 21 Sierpień 2006 Witam, mam dwa takie skorupy shrapnela, 80 lotek, osobno zapalnik i taki gwint. Znalazłem tą fotke na zagranicznej stronce i nie wiem jaki shrapnel (chyba rosja) jeśli ktoś ma info albo linki to prosze o pomoc.Z góry dziękuje QB@
Jaro5 Napisano 21 Sierpień 2006 Napisano 21 Sierpień 2006 Nie do końca w temacie ale....Pisze sie SZRAPNEL
danieloff Napisano 21 Sierpień 2006 Napisano 21 Sierpień 2006 Nasz piękny język polski posiada głoskę sz", dzięki której nie trzeba pisać shrapnel", pepesha" lub kasha ze shcypiorkiem" :-)
QB@ Napisano 21 Sierpień 2006 Autor Napisano 21 Sierpień 2006 Ok. to ma ktoś informacje na temat tego SZRAPNELA ??
mietek Napisano 21 Sierpień 2006 Napisano 21 Sierpień 2006 na poczatek polecam wyszukiwarke forum:http://www.odkrywca-online.com/search/index.php?sq=szrapnel&forum=onJest co pregladac.
Pytanie
QB@
Witam, mam dwa takie skorupy shrapnela, 80 lotek, osobno zapalnik i taki gwint. Znalazłem tą fotke na zagranicznej stronce i nie wiem jaki shrapnel (chyba rosja)
jeśli ktoś ma info albo linki to prosze o pomoc.
Z góry dziękuje QB@
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.