kloki Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 Witam.okaul skąd jesteś?Oto efekty tej nawałnicy. Sam byłem w niemałym szoku jak przejeżdżałem ta wsią. Pozrywane dachy, powyrywane ściany zabudowań, powyrywane i połamane drzewa.Ładne zdjęcie zrobiłeś, z ziemii nie wyglądało to tak ciekawie...Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaul Napisano 23 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2006 Z pod Wa-wki. No z góry to też nieźle wyglądalo... szlag by to trafil, z taką pogodą. Mieli w sumie farta w Iłży że to poszło bokiem.Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiku Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 W Iłży pogoda była super. Za to w drodze powrotnej wpadłem w taką burzę że musiałem skorzystać z lawety pomocy drogowej w ramach dobrodziejstw" jakie oferuje mi ubezpieczyciel samochodu. Elektryka na dobre wyschła dopiero w poniedziałek po południu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.