Skocz do zawartości

Duzy pocisk

Rekomendowane odpowiedzi

można by powiedzieć, że prawdziwe rarytasy...a jak potrafią czlowieka rozerwać...
No panowie gratuluje, rzeczywiście świetne okazy do kolekcji......A poźniej wielkie zdziwienie jak czytacie artykuł, że dzieciak kombinował przy pocisku, wypadek był, ,połowa spoleczeństwa uważa nas za debili...Takie reklamy apewno"zmienią nastawienie do poszukiwaczy a wypadków też bedzie mniej....
A można by pomyśleć trochę ,że na tym forum sporo małolatów się przewija i akurat zaczną tego typu złomy znosić..., bo z reguly o to najłatwiej....

Odnoszac się do spostrzezen Kowala7 to faktycznie ma Pan racje... Ale wieksza czesc debili zostawia to w lesie, a zdjecie powstało na dzien przed wywozem tego do Kazunia przez saperów. Czuje sie urazony wypowiedziami niektórych uczestników tego forum.
Zdjecie zamiesciłem dla humoru a nie dla reklamy.
Ilu z kopaczy zgłasza niewypały...
No własnie .
Pig123

Nie chodzi mi o to by kogoś urażać... Poprostu moim zdaniem taka fotka działa w dwie strony..., niektórzy popatrzą bez emocji, ale jest też sporo młodych poszukiwaczy, którzy patrząc na coś takiego myślą, że bóg wie jaki fant im się trafił i targają to ze sobą...Lepiej chyba jak się ich do tego zniechęca...
A co do pozostawiania rozrywek na wierzchu, to się zgadzam w 100%, bo niestety tak wlaśnie jest...Miałem spotkanie w tym roku na mierzeji z chłopakami z SG, wystarczyło im to ,że szedłem pod ośrodkiem z wykrywaczem w ręku...A z tego co mowili, bo całkiem w porządku byli i można było się dogadać, to ponosi ich głównie z tego powodu...Tak więc w sporej części się z tym zgadzam, a to co tu wypłodzilem nie miało służyć urażaniu kogokolwiek...

Luzzzz... Dziś wieczorem postaram sie wkleic kilka fotek z akcji saperów(jak bedzie oczywiscie co pokazac...).
nie zywię do nikogo urazy. :) chyba ze do tych co zostawiaja sprzet na wierzchu... z drugiej strony łatwiej mi to jest znalesc i wywiesc za pomoca saperów. Tak czy siak zakopujcie wszyscy dołki po sobie...
pozdrawiam
Pig123

Aha zakopywanie tego co się znajdzie jest jakby w obowiazku tych co chca zmienic nasz image w sród społeczenstwa...
Trzeba pamietac ze rzesza ludzi przejdzie obok takiego dołka.
Częsc to beda dzieci. i nieszczescie gotowe.
Pig123

Jest tego wiele i jeszcze wiecej do wykopania. W momentcie wyjazdu saperów były już 4 sztuki do wywozu...
fajnie wielce było nie zapomniane przezycie zobaczymy czy z wjazdem" do domu :):)... He he zartuje :0
jutro czerwony telefon na tvp 3 Warszawa
Pig123

i było jakies 25 minut po 18 . grupa poszukiwaczy pamiatek z II wojny światowej" i prawie 40 kg TNT.duzo jak na 3 godzinna akcje jakies 4 sekundy hmm... nie zle :)
dla tych co nie ogladali pozdrowienia śle... :)
dla tych co ogladali tez oczywiscie.
i mamy reklame co nie Panie Kowal7 :)
Pig123

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie