irade Napisano 15 Sierpień 2006 Autor Napisano 15 Sierpień 2006 witam:) mam pytanie do znawców tematu:) czy ta żabka jest orginalna? pozdrawiam:)
KacperW. Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 Podrobionych żabek do bagnetów mausera jest cała masa dostepna na bazarach staroci (sam posiadam jedną).
irade Napisano 15 Sierpień 2006 Autor Napisano 15 Sierpień 2006 witam:) mam pytanie do znawców tematu:) czy ta żabka jest orginalna? pozdrawiam:)
bjar_1 Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 Przydały by się lepsze zdjęcia, ale pewnie tak :)
KacperW. Napisano 15 Sierpień 2006 Napisano 15 Sierpień 2006 A ma jakies bicia? jak dla mnie trochę przyszeroka u góry. Lepsze foto by było bardzo wskazane..
irade Napisano 15 Sierpień 2006 Autor Napisano 15 Sierpień 2006 niestety nie dysponuje innymi fotkami:) zastanawiam sie nad jego kupnem:) czy ma jakieś bicia to wysłałem zapytanie do sprzedajacego :) zobacze co odpisze:) pozdro i dzięki za pomoc:)
marek123 Napisano 16 Sierpień 2006 Napisano 16 Sierpień 2006 a czy ja napisałem, ze podrobek zab nie ma?...Wiadomo robia te zabska dla grup reko itd ale pakowac to w ładny zestaw i reklamowac sie z tym jako super ładny oryginał no to sory ;-)
Pytanie
irade
witam:) mam pytanie do znawców tematu:) czy ta żabka jest orginalna? pozdrawiam:)
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.