Skocz do zawartości

Wykrywacz do 1500 zł

zabi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich. Uzbierałem 1500 zł i chciałbym za to kupić wykrywacz ( chodzi mi głównie o militarke ) Jaki sprzęt byłby najlpeszy? używałem kiedyś MD 3010 ale to jest jakaś patologia a nie wykrywacz. Prosze o pomoc.
Napisano
za jakie 750 zł można miec hs3 pana Smętkowskiego na militarke w zupełnosci wytstarczy. No chyba, że chcesz koniecznie wydać 1500> POzdrawaiam!!
Napisano
Nie chodzi o to że koniecznie chce wydać tylko poprostu uzbierałem sobie więcej kasy i może kupie coś lepszego niż Hs3. Pozatym mam przykre doświadczenia z Md 3010 i naprawde chciałbym kupić już porządny sprzęt może nawet do 2000 tys. Prosze jeszcze o porade.Pozdrawiam
Napisano
A ja zaproponuję ci Tesoro Cibolę . Byłem w podobnej sytuacji jak ty , miałem wczesniej słaby wykrywacz i chciałem kupić coś lepszego . Cibola jest super . Znajduje nią dużo drobiazgów kolorowych , monety , drobną militarkę - łuski , guziki , odznaczenia itd. ale przy nastawieniu na minimum wynajduje wszystko .
No i kosztuje 1500zł + koszt wysyłki = 19 zł .
Napisano
A co myślicie o Rutusie Solarisie? Czy byłby lepszy od Hs3?
A tak najchętniej to kupiłbym jakiś zachodi tylko kompletnie nie wiem jaki.
Napisano
witam chodziłeś na smętku,statyk,jeśli zastanawiasz się nad wyborem ,statyk/dynamik.C.scope 1220xd ,C.s 990,to są statyki,jeśli nawet znajdziesz w ziemi kuleczke śrut o wielkości 3 mm, nie będziesz jej szukał dłużej jak 15 sekund,co do lokalizacij czegoś większego on wskaże Ci idealnie dzwiękiem, czy przedmiot jest długi,mały.powodzenia
Napisano
Solaris jest trochę bardziej uniwersalny od HS 3, i lepsza dyskryminacja. Ale jeżeli masz 1500 zł to może poczekać jeszcze trochę i kupić ewentualnie coś zagranicznego.

Zależy od ciebie.
Napisano
Witam!

Określenie, że Solaris jest rochę bardziej uniwersalny" to spore niedomówienie:) To zupełnie inny sprzęt, o innej klasie jednak posiada nie tylko statyczny all metal, ale także mixed mode(mikserka) także świetnie się nadaje na militarkę i na monetki. Za 1500zł ciężko znaleźć coś o tych parametrach..

Pozdrawiam

VW

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie