nikt Napisano 10 Sierpień 2006 Autor Napisano 10 Sierpień 2006 Witam ! Znalezione na polu na którym wychodzi dosłownie wszystko od XVII w. do PRL. Czy ktoś może dokładnie powiedzieć co to jest i ew. wydatować ?
nikt Napisano 10 Sierpień 2006 Autor Napisano 10 Sierpień 2006 Druga strona . Z góry dzięki serdeczne .
nikt Napisano 10 Sierpień 2006 Autor Napisano 10 Sierpień 2006 Zapomniałem podać wymiary : ok 19mm x 27 mm.
Raned Napisano 11 Sierpień 2006 Napisano 11 Sierpień 2006 Oto mój z miejsca gdzie wyskakuje XVII - XVIII w ale i starsze. Pierwszy raz spotkałem się z tą formą medalika dlatego początkowo wylądował w złomie i dopiero przy sortowaniu zauważyłem tłoczenia.
Raned Napisano 11 Sierpień 2006 Napisano 11 Sierpień 2006 rewres: św rodzina, na awesie była św. Maria z Jezusem(napis S.M.MA - I.O.)
Pytanie
nikt
Witam !
Znalezione na polu na którym wychodzi dosłownie wszystko od XVII w. do PRL. Czy ktoś może dokładnie powiedzieć co to jest i ew. wydatować ?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.