Skocz do zawartości

WESTERPLATTE 01-02.09.2006

Rekomendowane odpowiedzi

Ja także chciałbym podziękować za udaną inscenizację oraz całą imprezę . Branie z Wami w nich udziału to sama przyjemność. Myślę ,że cykliczność imprezy pozwoli na coraz to lepsze odtwarzanie wydarzeń zWesterplatte.Jeszcze raz
Wielkie Dzięki.

• Odpowiedzi 89
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Wachmistrzy ,gratuluje wybranej pory rekonstrukcji!Moze to przypadek ,ale tak obserwuje te zdjecia i stwierdzam ,ze ta pozno popoludniowa godzina dala efekt ,jakby dzialo sie to faktycznie rankiem 1 wrzesnia ,niesamowite.Pozdrawiam

Albert, efekt poranka wyszedł przypadkowo. Ale zdjęcia wykonane o tej porze są oczywiście bezbłędne. Mnie onegdaj uczono, że zdjęcia najlepiej wychodzą rankiem i wieczorem, kiedy jest dłuższy cień, inne oświetlenie niż w południe itd itd :) Wczesnym rankiem zdjęcia by tak dobrze nie wyszły, bo by były pod światło. W każdym bądź razie pogoda była jak na zamówienie, dzień wcześniej lub dzień poźniej to już nie byłoby tak jak we wrześniu 1939 r. :)
Poprzeczkę postawiliśmy sobie wysoko, ale już mam kolejne pomysły jak ją przeskoczyć :) Pozdrawiam. wachmistrz

W imieniu Wronieckiego Stowarzyszenia Historycznego Historica" dziękuję organizatorom za umożliwienie wzięcia udziału w tak ciekawej i pouczającej imprezie.
Współuczestnikom walk" dziękuję za świetną zabawę.
Pozdrawiam i życzę następnych tak ciekawych imprez.

Tak, tak, a Wyborcza" jak zwykle na swoje konto wszystko zapisuje :) Pewnie też GW BoF" zorganizowała, naczelny robił za Henningsena, a sekretarz redakcji za armatę Boforsa :) Obiecanki, cacanki, a i tak dalej na Westerplatte to będzie się pozytywnie działo tylko dzięki Stowarzyszeniu i sprzymierzonym grupom rekonstrukcji historycznej. Pozdrawiam. wachmistrz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie