robroy70 Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Ja także chciałbym podziękować za udaną inscenizację oraz całą imprezę . Branie z Wami w nich udziału to sama przyjemność. Myślę ,że cykliczność imprezy pozwoli na coraz to lepsze odtwarzanie wydarzeń zWesterplatte.Jeszcze raz Wielkie Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robroy70 Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Tak broniono Westerplatte ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albert Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 http://www.infinity.net.pl/~sokol/foty/westerplatte/westerplatte39sb.jpg to jest dobre... trofiejny...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albert Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Wachmistrzy ,gratuluje wybranej pory rekonstrukcji!Moze to przypadek ,ale tak obserwuje te zdjecia i stwierdzam ,ze ta pozno popoludniowa godzina dala efekt ,jakby dzialo sie to faktycznie rankiem 1 wrzesnia ,niesamowite.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Socco Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 http://www.infinity.net.pl/~sokol/foty/westerplatte/westerplatte66ssbw.jpgjeszcze takie.. hehps nie wiem czy oni tak krzyczeli i nie wiem czy dobrze po niemiecku napisalem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wachmistrz Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Albert, efekt poranka wyszedł przypadkowo. Ale zdjęcia wykonane o tej porze są oczywiście bezbłędne. Mnie onegdaj uczono, że zdjęcia najlepiej wychodzą rankiem i wieczorem, kiedy jest dłuższy cień, inne oświetlenie niż w południe itd itd :) Wczesnym rankiem zdjęcia by tak dobrze nie wyszły, bo by były pod światło. W każdym bądź razie pogoda była jak na zamówienie, dzień wcześniej lub dzień poźniej to już nie byłoby tak jak we wrześniu 1939 r. :) Poprzeczkę postawiliśmy sobie wysoko, ale już mam kolejne pomysły jak ją przeskoczyć :) Pozdrawiam. wachmistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wachmistrz Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 7 września. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buchman Napisano 6 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Zdjęcia super. Dobrze ukazują pole walki.Aż nie chce się wierzyć, że impreza zrobiona praktycznie za pieniądze rekonstruktorów. czyli można za skromny budżet zrobić coś naprawdę wielkiego :)))pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr_Oszak Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 W imieniu Wronieckiego Stowarzyszenia Historycznego Historica" dziękuję organizatorom za umożliwienie wzięcia udziału w tak ciekawej i pouczającej imprezie.Współuczestnikom walk" dziękuję za świetną zabawę.Pozdrawiam i życzę następnych tak ciekawych imprez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
otto33 Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 bardzo podobało mi się zdjęcie żołnierza niemieckiego w hełmie wz. 16!kolego tak trzymać!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KZ Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Jutro 07.09. wachmistrz będzie mówił o kapitulacji Westerplatte w Kawie czy herbacie" o godz. 7.37 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wachmistrz Napisano 8 Wrzesień 2006 Share Napisano 8 Wrzesień 2006 Jeszcze jedno ujęcie z pola walki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUSZYNA Napisano 9 Wrzesień 2006 Share Napisano 9 Wrzesień 2006 Gratuluję bardzo udanej rekonstrukcji.Widziałem zdjęcia przyjaciela który brał udział(robroy70)i jestem pod wrażeniem.pozdrawiamkruszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KZ Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 Poniekąd pokłosie udanej Bitwy o Fort:http://miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,3614374.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wachmistrz Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 Tak, tak, a Wyborcza" jak zwykle na swoje konto wszystko zapisuje :) Pewnie też GW BoF" zorganizowała, naczelny robił za Henningsena, a sekretarz redakcji za armatę Boforsa :) Obiecanki, cacanki, a i tak dalej na Westerplatte to będzie się pozytywnie działo tylko dzięki Stowarzyszeniu i sprzymierzonym grupom rekonstrukcji historycznej. Pozdrawiam. wachmistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.