czesc Wszystkim W ubieglym tygodniu wykopałem na terenie baterii przeciwlotniczej bagnet w pochwie z kaburką \w dobrym stanie\ oraz kordzik oficerski z pomarańczowa raczka na koncu nekojesci ma okrągla kulke z sfastyka takze byl w pochwie ktora jest zdobiona ornamentami stan jest dobry a nawet bym powiedzial ze do uzytku. Szukam informacji na ten temat co do bagnetu okazal sie to bagnet do mauzera tylko ze moj ma okladziny ebonitowe i tu tez mam pewne watpliwosci .Dziekuje wszystkim za ewentualną pomoc.Jesli jest ktos zainteresowany tym co tam wykopuje pomalutku prosze o kontakt via meill nadmienie tylko ze prace moje moga narobic duzo huku .....pozdrawiam
Pytanie
Gość
W ubieglym tygodniu wykopałem na terenie baterii przeciwlotniczej bagnet w pochwie z kaburką \w dobrym stanie\ oraz kordzik oficerski z pomarańczowa raczka na koncu nekojesci ma okrągla kulke z sfastyka takze byl w pochwie ktora jest zdobiona ornamentami stan jest dobry a nawet bym powiedzial ze do uzytku. Szukam informacji na ten temat co do bagnetu okazal sie to bagnet do mauzera tylko ze moj ma okladziny ebonitowe i tu tez mam pewne watpliwosci .Dziekuje wszystkim za ewentualną pomoc.Jesli jest ktos zainteresowany tym co tam wykopuje pomalutku prosze o kontakt via meill nadmienie tylko ze prace moje moga narobic duzo huku .....pozdrawiam
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.