Zbychub Posted September 6, 2003 Author Share Posted September 6, 2003 Z tego co mi jest wiadomo to na mierzei wislanej ktoś z warszawy wykopał BMW R-75 w calkiem niezlym stanie...Nie posiadam zadnych zdjec nie wiem czy byla z koszem czy nie.Oprócz tego jest mi wiadome że nieopodal suwałk stoi w lesie zakopany do polowy sdkfz.Niestety nie dane bylo mi tego sprawdzic w tym roku...Może w następne wakacje?Moze znajdzie sie ktoś chętny do weekendowego wypadu w tamte strony?Sprawdzenia informacji?Pozdrawiam i zyczę owocnych poszukiwań.Zbychu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbychub Posted September 6, 2003 Author Share Posted September 6, 2003 Mam również pytanie czy jest ktoś z was kto posiada sprzęt do nurkowania?jest do sprawdzenia jedno miejsce...byc może jest tego warte.Z tego co wiem jest tam cos bardzo ciekawego ;)Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mietek Posted September 6, 2003 Share Posted September 6, 2003 O jednym (bez kosza) było jakiś czas temu w Odkrywcy. Czy to jeszcze jeden?Przy okazji, czy ktoś może potwierdzić wykopanie motocykla niemieckiego w okolicach Opola, ktory był w 7 zalutowanych skrzyniach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Chief Posted September 8, 2003 Share Posted September 8, 2003 W motocyklowym światku słychac, że mam być odrestaurowany i uzywany. ale czy z koszem...to nie wiadomo. Musiał byc w niezłym stanie. Komplet i do tego niezbyt skorodowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Posted September 8, 2003 Share Posted September 8, 2003 Okazyjnie pytanie. Czy w Polsce posiada ktoś motocykl Indian na chodzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 8, 2003 Share Posted September 8, 2003 IndianHistoria z Gdanska W latach 70 chba w 1973 roku widzialem w gdansku na dzienicy siedlce w szopie Indiana 1200cm ale!!!! 4 cylindry w rzedzie facet go ukradl rosjanom w 1946 rokuNigdy go nie zameldowal jesli go nie wywiezli na zlom to zapewne dalej stoi w tej szopie.Chcielismy go odkupic od faceta ale powiedzal ze on go kosztowal butelke spirytusu i kupe strachu jak do niego strzelali w chwli ucieczki tym motocyklem wiec nie ma mowy o kupnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyrograf15 Posted September 8, 2003 Share Posted September 8, 2003 Jeśli chodzi o CHIEFA 1200 to wiem o trzech z czego jeden na pewno działający w Krakowie (własność kolegi) przywieziony z Kanady.Wojtek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 9, 2003 Share Posted September 9, 2003 Zbychubja mam sprzet (nurkować też potrafie;)), wiec może napisz coś na priv, bo ja zapmniałem swojego hasła w konsekwencji nie moge sie zalogowac na forum więć nie widzę Twojego mailapavlo777@poczta.onet.plpozdrpawel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Chief Posted September 9, 2003 Share Posted September 9, 2003 Indianów trochę jest ale to nędzne resztki tego co bylo w Polsce jeszcze chociażby w latach 80. Kapitalizm przyniosł boom i pojechaly na zachod. Pojedyncze sztuki sciagnieto ostatnio ze wschodu, zazwyczaj w stanie rozkladu. Silent scouta i chyba cos jeszcze. Ten z czterema cylindrami to Square four...ale czy one mogly byc przekazywane w Leand Lease'ie to nieslyszalem. U mnie partyzanci od kur i kaczek zdobyli na niemiaszkach jednego scouta tylko to chyba byl jakis cywil z rekwizycji. W Oldtimerze paru chyba jeżdzi na Indianach, a na motobajzlu sam widzialem jednego w olive green. Dlugo nie znajdowal kupca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.