Zbychub Napisano 6 Wrzesień 2003 Autor Napisano 6 Wrzesień 2003 Z tego co mi jest wiadomo to na mierzei wislanej ktoś z warszawy wykopał BMW R-75 w calkiem niezlym stanie...Nie posiadam zadnych zdjec nie wiem czy byla z koszem czy nie.Oprócz tego jest mi wiadome że nieopodal suwałk stoi w lesie zakopany do polowy sdkfz.Niestety nie dane bylo mi tego sprawdzic w tym roku...Może w następne wakacje?Moze znajdzie sie ktoś chętny do weekendowego wypadu w tamte strony?Sprawdzenia informacji?Pozdrawiam i zyczę owocnych poszukiwań.Zbychu
Zbychub Napisano 6 Wrzesień 2003 Autor Napisano 6 Wrzesień 2003 Mam również pytanie czy jest ktoś z was kto posiada sprzęt do nurkowania?jest do sprawdzenia jedno miejsce...byc może jest tego warte.Z tego co wiem jest tam cos bardzo ciekawego ;)Pozdrawiam
mietek Napisano 6 Wrzesień 2003 Napisano 6 Wrzesień 2003 O jednym (bez kosza) było jakiś czas temu w Odkrywcy. Czy to jeszcze jeden?Przy okazji, czy ktoś może potwierdzić wykopanie motocykla niemieckiego w okolicach Opola, ktory był w 7 zalutowanych skrzyniach?
Indian Chief Napisano 8 Wrzesień 2003 Napisano 8 Wrzesień 2003 W motocyklowym światku słychac, że mam być odrestaurowany i uzywany. ale czy z koszem...to nie wiadomo. Musiał byc w niezłym stanie. Komplet i do tego niezbyt skorodowany.
Peter Napisano 8 Wrzesień 2003 Napisano 8 Wrzesień 2003 Okazyjnie pytanie. Czy w Polsce posiada ktoś motocykl Indian na chodzie?
Gość Napisano 8 Wrzesień 2003 Napisano 8 Wrzesień 2003 IndianHistoria z Gdanska W latach 70 chba w 1973 roku widzialem w gdansku na dzienicy siedlce w szopie Indiana 1200cm ale!!!! 4 cylindry w rzedzie facet go ukradl rosjanom w 1946 rokuNigdy go nie zameldowal jesli go nie wywiezli na zlom to zapewne dalej stoi w tej szopie.Chcielismy go odkupic od faceta ale powiedzal ze on go kosztowal butelke spirytusu i kupe strachu jak do niego strzelali w chwli ucieczki tym motocyklem wiec nie ma mowy o kupnie
Cyrograf15 Napisano 8 Wrzesień 2003 Napisano 8 Wrzesień 2003 Jeśli chodzi o CHIEFA 1200 to wiem o trzech z czego jeden na pewno działający w Krakowie (własność kolegi) przywieziony z Kanady.Wojtek
Gość Napisano 9 Wrzesień 2003 Napisano 9 Wrzesień 2003 Zbychubja mam sprzet (nurkować też potrafie;)), wiec może napisz coś na priv, bo ja zapmniałem swojego hasła w konsekwencji nie moge sie zalogowac na forum więć nie widzę Twojego mailapavlo777@poczta.onet.plpozdrpawel
Indian Chief Napisano 9 Wrzesień 2003 Napisano 9 Wrzesień 2003 Indianów trochę jest ale to nędzne resztki tego co bylo w Polsce jeszcze chociażby w latach 80. Kapitalizm przyniosł boom i pojechaly na zachod. Pojedyncze sztuki sciagnieto ostatnio ze wschodu, zazwyczaj w stanie rozkladu. Silent scouta i chyba cos jeszcze. Ten z czterema cylindrami to Square four...ale czy one mogly byc przekazywane w Leand Lease'ie to nieslyszalem. U mnie partyzanci od kur i kaczek zdobyli na niemiaszkach jednego scouta tylko to chyba byl jakis cywil z rekwizycji. W Oldtimerze paru chyba jeżdzi na Indianach, a na motobajzlu sam widzialem jednego w olive green. Dlugo nie znajdowal kupca.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.