mr2z Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Akagi napisał:Natomiast jeśli ktoś chciałby się zaprezentować - proszę o kontakt bezposrednio z niżej podpisanym."No kontaktowałem się, kontaktowałem... nie raz :) Niestety bez odzewu ze strony iżej podpisanego"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2006 Niżej podpisany maila dostał, a teraz szuka dla ciebie miejsca, cierpliwość :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzura2005 Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 Lista sowiecka" uwzglednia osoby zgloszone z Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 Bzura2005 - sprawdź proszę maila :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzura2005 Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 Sprawdzilem, odpowiedzialem na Twoje pytanie i ... poczta odbila sie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 Spróbuj może na danwro@poczta.fm, jak onet odbija :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzura2005 Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 Sprawdzilem, odpowiedzialem na Twoje pytanie i ... poczta odbila sie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz7 Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 Witam kolegów czy jako harcerz mógł bym wziąć udział w rekonstrukcji bitwy z sowietami. Prosze bo jade na Bzure az z Wrocławia i tak czy siak w mundurze z mauserkiem. Myśle że pan jazlowiak i akagi się zgodzą i mnie przyjmą.Kontakt normandia@vp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek J-23 Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 Witam kolegów , mam 2 wolne miejsca zrzutkowe na wyjazd Poznań-Bzura, Bzura-Poznań ,wyjazd planowany w piątek ok godziny 12 -13,30 ,powrót w niedziele wieczorem po incenizacji.Kontakt na maila kimc@autograf.plPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 13 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2006 rycerz7, ciekawa propozycja, odezwij sie na priv byle dzisiaj sony@onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz7 Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 Panie Akagi prosze sprawdzić e-maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz7 Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 Panie Akagi oto moje umundurowanie Mauser,pas,raportówka,chełm adrian,ładownice i mundur KBW oczywiście z odprutymi patkami.Jeśli proponuje pan zmiany w oporządzeniu to prosze pisać normandia@vp.pl NA bzurze był bym w sobotę ok. 13.00 jeśli trzeba szybciej to nie ma sprawy.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek J-23 Napisano 13 Wrzesień 2006 Share Napisano 13 Wrzesień 2006 Jeli chodzi o wyjazd(2 miejsca z Poznania), to już nie aktualne mam kpl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.