QB@ Napisano 3 Sierpień 2006 Autor Napisano 3 Sierpień 2006 Witam, spęedzam wakacje w krakowie a że jestem tupieerwszy raz to chciał bym sie was doradzić w jakie miejsca moge sie wybrać (typu musea, schrony, bunkry) w museum ak już byłem.Najlepiej okoloice płaszowa.
Szturman88 Napisano 3 Sierpień 2006 Napisano 3 Sierpień 2006 Witam no to masz problem z tym zwiedzaniem bo jest co może ta stronka ci pomoże htt://www.twierdza.art.pl/ no i oczywiście Muzeum Lotnictwa Al. Jana Pawła 2. Pozdrawiam Tomek
QB@ Napisano 4 Sierpień 2006 Autor Napisano 4 Sierpień 2006 dzięeki zeton. wlasnie wróciłem z tego fortu. szkoda tylko że tam jest tyle farby bo tam paintballowcu uządzaja sobie strzelnice ... jak zdobęde kabelek to może jeszcze dzisiaj powklejam fotki. pozdro
kiler p Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 Polecam Muzeum AK na północ od dworca przy estakadzie (ul. Wita Stwosza) - niezła koleckcja broni.
QB@ Napisano 5 Sierpień 2006 Autor Napisano 5 Sierpień 2006 byłem w myzeum ak. bardzo mi sie podobało
musiex Napisano 10 Sierpień 2006 Napisano 10 Sierpień 2006 Jak rok temu byłem w Krakowie, były jakieś targi kolekcjonerskie. W tym roku też będą.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.