bergu Napisano 4 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2003 WitamMam pytanie co to jest dokładnie i do czego, według napisów wnioskuję że to jest niemieckie ale jaki okres?pzdr.Bergu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landminer Napisano 4 Wrzesień 2003 Share Napisano 4 Wrzesień 2003 a jakie są dokładnie napisy bo na zdjęciu nie wszystko widać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bergu Napisano 5 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2003 WitamZrobiłem zbliżenie, dodam jako że nie zrobiłem zdjęcia całości że pocisk kończy się czterema lotkami z blachy (sprężynującej czyli w pozycji złozonej są zwinięte) i kończy się dyszą wylotową.pzdr.Bergu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesio Napisano 5 Wrzesień 2003 Share Napisano 5 Wrzesień 2003 Uwaga strzelam! :-)Panzerfaustgranat Ueb = ćwiczebny granat do Panzerfausta 3, współczesna zabawka.Zgadłem? :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirass Napisano 5 Wrzesień 2003 Share Napisano 5 Wrzesień 2003 Zrób zdjęcie lotek, to może powiem więcej. Na pierwszy rzut oka wygląda na kumulacyjny od BWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landminer Napisano 5 Wrzesień 2003 Share Napisano 5 Wrzesień 2003 Zgadzam się z Grzesiem :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesio Napisano 5 Wrzesień 2003 Share Napisano 5 Wrzesień 2003 To mamy problem, bo ja się już ze sobą nie zgadzam (po krótkiej kwerendzie sieciowej) :-DNazywa się toto PzFGr DM 18 Ueb, kosztuje na wolnym rynku w dobrym stanie 6 EU (r.prod. 1976), ale to prędzej chyba od le PzF niż PzF 3... Zresztą, nie znam się na tej materii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bergu Napisano 5 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2003 Witam ponownieDzięki za wyjaśnienia że to cudo jest współczesne, jedno pytanie jeszcze czy to faktycznie wersja ćwiczebna do do której wersji PzF.bergu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
bergu
Witam
Mam pytanie co to jest dokładnie i do czego, według napisów wnioskuję że to jest niemieckie ale jaki okres?
pzdr.
Bergu
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.