dago Napisano 11 Wrzesień 2003 Napisano 11 Wrzesień 2003 w zwiazku z tym może jakiś nowy wątek o nieetycznym i rudnym" PATRONIE, :-) i...karawana idzie dalej.rzyczlify fszystkim
gomp Napisano 11 Wrzesień 2003 Napisano 11 Wrzesień 2003 Ja sprzedałem koledze z Francji (Antibes) monetę z Marszałkiem ale za to przywiozłem do Polski piękne franki.Franki można oglądać u mnie w pokoju.pzdrgomp
Frozzer Napisano 11 Wrzesień 2003 Napisano 11 Wrzesień 2003 oj a ja helm niemiecki do niemiec sprzedalem :((((poprosze o publiczne ukamienowanie, wrazie braku chetnych zobowiazuje sie do pieciodobowego lezenia krzyzem na tluczonym szkle
akagi Napisano 11 Wrzesień 2003 Napisano 11 Wrzesień 2003 Patron ........ ty zbrodniarzu!!!!!!!!!!!!!a feeeeeeee
vonadamski Napisano 11 Wrzesień 2003 Napisano 11 Wrzesień 2003 Witam!!!Nie sadze azebysmy sie znali Panie Henryku. Nigdy nie mielismy przyjemnosci, a przynajmniej tak sadze. Pomylil mnie Pan z kims innym i chyba wiem kim. I w tej sytuacji pewnie stwierdzi Pan ze nie jestem w temacie :)) Moze ... niech tak pozostanie. W tym poscie nie chodzi o mnie i nie jest to wazne.To tyle jesli chodzi o temat mej osoby.Z powazaniem vonadamski
Glassmine Napisano 11 Wrzesień 2003 Napisano 11 Wrzesień 2003 Nie wiem czy szanowny admin robi to specjalnie, czy tez tylko niechcacy nie zauwaza chamskich odzywek Pana Henryka pod moim adresem (te na temat chowania pewnych czesci ciala, puszczania bakow itp.) Dla mnie sa to ewidentnie teksty obrazliwe i moge poczuc sie urazony. W zwiazku z bardzo niskim poziomem intelektualnym rozmowcy uwazam za bezcelowe prowadzenie dalszej polemiki.Ale ciekawym jest, ze w poprzednich postach uzylem nazwy miejscowosci Tarlow, a Pan Henryk w swoim poscie napisal juz Tarłów - skad Pan wiedzial jaka jest poprawna pisownia i o ktora miejscowosc mi chodzilo ? Przeciez w Polsce jest masa roznych dziwnych nazw miejscowosci ? Wanna od PanzerIV o ktorej pisalem docelowo wyladowala na pewnym placu w miejscowosci Lipsk. Fotki z tego placu posiadam ale Pan Henryk w nastepnym poscie napisal by: mnie przeciez na tym zdjeciu niema".Jest to moj ostatni post w tym temacie, nie mam 12 lat tylko kilka razy wiecej i nie pozwole sie wiecej obrazac. Znam wiele osob ktore sprzedaja zlom pancerny na zachod ale one nie wstydza sie do tego przyznac i nie ublizaja innym. Jest takie powiedzenie Panie Henryku:CHAM ZE WSI WYJDZIE, WIEŚ Z CHAMA NIGDY"a ja krów z Panem Henrykiem nie paslem.Pozdrawiam wszystkichGlassmine
Gość Napisano 11 Wrzesień 2003 Napisano 11 Wrzesień 2003 Do przedmówcy, facet bądź konsekwentny. Na początku swego postu piszesz do pana Gralca uważam za bezsensowne prowadzenie dalszej polemiki", a dalej kierujesz do gościa pytania typu; skąd Pan wiesz, jak się pisze ? Na zakończenie trochę moralistyki w stylu jeden cham drugiemu i kto gdzie krowy pasał. Panie Landminer trochę więcej klasy, miałem o Panu lepsze zdanie. Widziałem w panu fachowca, niestety nie dojrzałem stylu.
bjar_1 Napisano 11 Wrzesień 2003 Napisano 11 Wrzesień 2003 Jaki Landminer ,jaki Landminer?GLASSMINE!!!!bjar_1
PATRON Napisano 11 Wrzesień 2003 Napisano 11 Wrzesień 2003 BUHAHAHAHAHAHAHA,a teraz oberwało się bogu ducha winnemu Landminerowi zamiast Glassmine.........Ja pier.......ale jaja, żeby nie to forum to bym chodził smutny , a tak się tarzam ze śmiechu po podłodze i sobie brudzę marynarkę ......hihihihihihihihihihihi.Mieczysław dawaj dalej ..........jestem twoim fanem i kibicuję ci .....PZDR Ubawiony setnie PATRON
bjar_1 Napisano 11 Wrzesień 2003 Napisano 11 Wrzesień 2003 Patron! Paliłes coś ,czego w tym kraju nie można palić?Wstawaj z podłogi!!!:))))
random Napisano 11 Wrzesień 2003 Napisano 11 Wrzesień 2003 jak tak dalej będziecie mylić xywki to sie poskarżę ŻURAWIOWI!!:)
Gość Napisano 11 Wrzesień 2003 Napisano 11 Wrzesień 2003 Sorry od razu wiedziałem, że coś nie tak. Landminer to fachowiec wysokiej klasy, pożądny człowiek i zawsze pisał do rzeczy. Jak na dzisiejszą pogodę to chyba za duzo trawy ? Wszystko już przemyślałem, to Glassmine mi się nie podoba. Stanowczo pisze od rzeczy i ten przedrostek żydowski ?
PATRON Napisano 11 Wrzesień 2003 Napisano 11 Wrzesień 2003 Łechchchceeeeeeeeeeee,ŻURAW zrób coś z nimi bo pęknę z radości i oskarżą cię o morderstwo na PATRONIE, bo nie upilnowałeś forum.........Proponuję dostawić nowe forum pod tytułem OPLUJ KOLEGĘ - czyli jaja jak berety "A podobno wszyscy jesteśmy poważnymi kolekcjonerami buhahaha, Panowie to trzeba nie muzea otwierać a Kabaret ....., no po prostu pierwsza liga......Teraz to ja żałuję że nie byłem na wyciąganiu tej pantery .....Tam to dopiero wszyscy musieli sobie jaja robić ze wszystkich.....Ale my wesołe grono jesteśmy hihihihPZDR PATRON
Gość Napisano 11 Wrzesień 2003 Napisano 11 Wrzesień 2003 Stanowczo żądam aby wszystkich uczestnikow dyskusji bezwłocznie rozstrzelac!
vonadamski Napisano 11 Wrzesień 2003 Napisano 11 Wrzesień 2003 Witam!!!Glass i zostales zydem :))Z powazaniem vonadamski
Frozzer Napisano 11 Wrzesień 2003 Napisano 11 Wrzesień 2003 glass skoro juz zostales zydem to powiedz gdzie zakopales ten skarb jak cie w 42 przesiedlili :D
Gość Napisano 11 Wrzesień 2003 Napisano 11 Wrzesień 2003 :) troszeczkę uśmiechu i walę - co tu się ludzie dzieje ? Czy wy do reszty zwariowaliście? Nie wiecie, że nielegalny wywóz zabytków za granice podlega karze ?? No to coś mi się widzi, że trzeba wszcząć dochodzenie, co robi Pz.Kpwf.IV na prywatnym podwórku, gdzie są utracone" płyty pancerne Panther-y ?? no i może jeszcze coś wylezie" przy okazji.
Gość Napisano 12 Wrzesień 2003 Napisano 12 Wrzesień 2003 Czy Anonimy rozmnażają się przez pączkowanie, a może jak grzyby, po deszczu ????????Jest na pokładzie jakiś biolog?Henryk Gralec
Gość Napisano 12 Wrzesień 2003 Napisano 12 Wrzesień 2003 Aha i jeszcze do szanownego Vonadamski", z Panem przyjemność??, jestem zwolennikiem odmiennej płci i gustuję zdecydowanie w brunetkach o kalibrze zbliżonym do 90-65-90.pozdrawiam Henryk Gralec
michalczewski Napisano 12 Wrzesień 2003 Napisano 12 Wrzesień 2003 hehehewięcej, więcej, wiecej...a tam jest vonadamski a nie damski
Gość Napisano 12 Wrzesień 2003 Napisano 12 Wrzesień 2003 Całe szczęście, że Pantera trafiła do Muzeum Orła Białego a nie do p.Gralca. Leszek Glinka les"
Gość Napisano 12 Wrzesień 2003 Napisano 12 Wrzesień 2003 Czytam i nie rozumiem o co tu juz chodzi. Temat o panterze a tu jakies ramy, jakieś wanny PIV. A kogo to wszystko obchodzi. Glass miałem Cie za pożądnego chłopa, a Ty takie rzeczy ( i na dodatek zaczynasz a nie kończysz -ładnie tak? ). tez czekałem na Te rewelacje o wannie, ale widze że się pomyliłem i z ciebie wyziera tylko zawiść i obłuda.Grober powiedz o co Ci chodzi znowu z jakiemis utraconymi płytami do pantery???? ostatnią oderwał Lange przy wyciaganiu a te wczesniej jak mówią miejscowi porozlatywały się po łakach jak saperzy ćwiczyli zapasy dynamitu w 50 roku i poszły do Nowej Huty.Ale jaja!!!!!!!!!dzisiejsze reginalna gazeta Echo Dnia w obszernym artykule doniosła że Lange celowo urwał płyte tylną żeby się dostac do szekli i w ten sposób dokonac wyczynu wyjęcia pantery.Hehehehehehehehe!!!!!
vonadamski Napisano 12 Wrzesień 2003 Napisano 12 Wrzesień 2003 Witam!!!Panie Gralec przyjmuje to jako zart a nie osmieszanie mojej osoby. Choc wymiary prawie sie zgadzaja :):):):):)Z powazaniem vonadamski
mial Napisano 12 Wrzesień 2003 Napisano 12 Wrzesień 2003 7 byla ciagnieta jak byla specjalnie owsem byla wczesniej uszkodzona ale miala isc na czesci do remonttow innych pojazdow w Mwp ktos spyta jakich ???????????????????????tego nie wie nikt nikomu nie zalezalo na tym zeby ja nie dewastowac bo i tak szla na czesci ale zrobila sie za duza draka wiec nie poszla ale jak widac co sie odwlecze to nie uciecze:(nie sztka jest wyciagnac szybko tylko bez uszczerbku czy blachy o ktorych byla mowa ze stoja w podkieleckiej wsi za gasienicen do panzer 4 maja pochodzic od tego pojazdu???
Gość Napisano 12 Wrzesień 2003 Napisano 12 Wrzesień 2003 Chachacha,hihihi, uaachacha, podobnie jak Patron tarzam się i to tak że sprzątaczki nie mają już co robić. Od dłuższego czasu przed włączeniem kompa zakładam nawet specjalne ciuchy do tarzania bo mi szkoda marynary.Energia którą co niektórzy wkładają w te powiedzmy dyskusję wystarczyłaby do oświetlenia sporego miasta.Ps 1 a anonimy rozmnażają się ogólnie i czort wie jak.Ps2 jeszcze ciekawi mnie gdzie kol vonadamski ma te 60 i czy nie mógłby być brunet, który w jednym miejscu ma 90?Ps3 co ma być 4tego maja i dlaczego 7ka była ciagnieta owsem?Pozdrówka dla innych wytarzanych))))))))))))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.