ms Napisano 29 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2006 http://www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060729/prawo/prawo_a_2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 czwarty grosz dla Cioci Jadzi niech se Ciocia w ...kieszen wsadzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cenius Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 Oj momyliłeś text, powinno byc 10 grosz dla Jadzi niech se Jadzia wsadzi" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 Ich łupem padają łańcuszki, pierścionki, zegarki i pieniądze...", sztabki złota, pełne portfele, naszyjniki wysadzane brylantami, złote protezy, a to wszystko wyciągają kilogramami z piasku.Oj, myślę, że niektórych pismaków zozsadza zazdrość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 29 Lipiec 2006 Share Napisano 29 Lipiec 2006 Już widzę te kolumny kopiaście załadowanych Jelczy, jadacych na południe z ładunkiem złota i innych kosztowności!! :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merdoc Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 a ich łupem padają puszki zawleczki od nich kapsle od butelek ruznego rodzaju sreberka a potem mozna napisać ze znajdują pare roszy których nowminał nie przekracza łącznie 2 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaba Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 Skoro mówią o mnie saper" to rozumiem, że wszelkie licencje i upoważnienia do założenia własnego biznsu znajdz bum bum" są mi już nie potrzebne ?To jak to w końcu jest ?Mogę się zgłosić na przetarg oczyszczenia pola Kowalskiego czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cenius Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 Nie masz szans bo ja bede pierwszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 tak se mysle, na czym jeszcze urzad skarbowy nie zrobil kasyPrawnicy,lekarze,panienki -elektryczne.Ciekawa grupaCzy jak bede chodzil z wykrywaczem po plazy(a zrobie to juz za 2 tygodnie) i powiem komus ze wyprowadzam sąde na spacer to chyba mi nikt nie uwierzy?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 Zawsze do cewki pożesz przywiązać smycz z psem (lub cegłą) i powiedzieć, że na spacer prowadzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal7 Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 Oj tak...oddam wszystko..., moze jeszcze dołoże ze swoich...Kolejny bełkot jakiegoś upierdliwca...A wie ktoś może coś więcej o tych tabliczkach w Dębkach i co właściwie tam wymyślili ???Niedługo będę w tamtej okolicy, więc ciekaw jestem czego się faktycznie spodziewać...Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 W Sopocie poszukiwacze maja konkurencje w postaci PDiZ-tu która sprząta plaże za pomocą ciekawego urządzenia z sitem.Ciekawe czy zgłaszają znaleziska bo turyści jak wiadomo bywają majętni ( ci z Wawy na pewno)Pozdr.oksio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 Wrodzony i ciężko wypracowany KRETYNIZM i DEBILIZM niektórych urzędasów powoduje taki a nie inny szacunek dla Prawa w Polsce. Jestem w stanie zrozumieć sytuację w przypadku dużej wartości mienia: statku, jachtu, elementów konstrukcji wodnych etc. Czy ja dożyję w naszej Polsce czasów gdy ćwiercinteligentów w Administracji nie będzie się przepuszczało powyżej odźwiernego i zamiatacza. Jak na razie to nam miłościwie panują". Kurna to jakiś koszmar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 Oksio, zaiste !!! wyjaśnij mi proszę ten fenomen ekonomiczny:- uryści jak wiadomo bywają majętni ( ci z Wawy na pewno)" -Mimo wielogodzinnej dyskusji w gronie wybitnych ekonomistów z SGH, UW, UMCS, UJ, UB, WSW, MSW oraz WSI, UOP i BOR, nie udało nam się wyjaśnić założeń tego fenomenu.Pytania na wgę doktoratu:1. Po czym poznajesz turystów majętnych 12 godz. PO ich pobycie na plaży - jakaś projekcja wsteczna czy inny fenomen ultrasensoryczny?2. Po czym poznajesz majętnych turystów z Warszawy - lingwistyka stosowana skrzyżowana z hipnozą podprogową ? A może robią wonne kupy na wydmach ?Będę b. zobowiązany za wyjaśnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 To oczywiście żart ale zawiera ziarnko prawdy.Jak ci wiadomo przy kilku wejściach na Sopocką plaże są parkingi (jeszcze)Kilku moich znajomych zajmujących się eksploracja plażową stwierdziło że dzienny zarobek jest wprost proporcjonalny od ilości samochodów z Warszawska rejestracją.Zaiste nie mam pojęcia czy decyduje tu czynnik ludzki czy roztrzepanie na widok większej ilości roznegliżowanych ciał:-)Pozdrawiam serdecznie.Oksio Ps. Zapewne wiele sam bym pogubił po przebytej trasie z Wawy do Sopotu .Tym co dojechali gratuluje szczęścia i cierpliwości.Co do finalnego produktu przemiany materii zwanej potocznie kupa nie będę się wypowiadał z uwagi na kolegów z Wawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 31 Lipiec 2006 Share Napisano 31 Lipiec 2006 Oksio, dzięki za poczucie humoru. Jakoś mi się świeżo na duszy zrobiło mimo upałów. Swoją drogą to jeszcze raz przypomnę, że rejestracja na W" to jest CAŁE woj. Mazowieckie. Pamiętaj, buraki uprawia się na terenie CAŁEJ Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 31 Lipiec 2006 Share Napisano 31 Lipiec 2006 oczywiscie ale sa tereny szczegolnie korzystne dla uprawy burakowPik Towarzyskie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.