PATRON Napisano 27 Lipiec 2006 Autor Napisano 27 Lipiec 2006 Witam,z racji bardzo wysokich temperatur ogłaszam konkurs:co to za łopatka ta ze zdjęcia ??NAGRODA: ZIMNE PIWO DO ODBIORU W WARSZAWIE W DOWOLNYM TERMINIE.PZDR PATRON
Badylarz Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 WitamZe zdjęcia rozpoznaję słynną kostkę warszawską.Hurra, wygrałem, to jest łopatka mojego dziadka, który zakopał ją w ogródku w 1939r. przed wejściem Niemców do Warszawy, żeby w 2006 roku PATRON ją znalazł.Uff, jak gorącoPozdrowieniaBadylarz (spod Warszawy)
PATRON Napisano 27 Lipiec 2006 Autor Napisano 27 Lipiec 2006 badylarz - PRAWIE trafiłeś ....za tego dziadka to ci się też piwo należy...KONKURS TRWAPZDR PATRON
polsmol Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 Nie przympomina to wrześniowego wyposażenia WP.
Łukasz Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 Witam!Hmmm nie mam pojęcia co to, ale mam taką samą w piwnicy gdzieś. Wyszła wśród sowieckich okopów. Nigdy nie przywiązywałem wagi to tegoż znaleziska. Rzeczywiście jakieś rzadkie i wartościowe? Pozdrawiam, Łukasz
PATRON Napisano 28 Lipiec 2006 Autor Napisano 28 Lipiec 2006 Oj Panowie tłumaczy was tylko gorąco ...polsmol - zawiodłem sie ;-)lopata produkcji starachowickiej z wyposarzenia jaszczy artyleryjskich ....łukasz ... jestem pewien że te sowieckie są inne p nie maja sygnatur starachowic:-|)))PZDR PATRON
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.