Skocz do zawartości

Szczatki samolotu.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

to jest ksztaltownik mocujacy gale i dzwignie" do panc.korp., sadze babel ze blache dural. na ktorej do zdjecia(wczesniejszego) polozylem ten element wzioles za calosc. stad male nieporozumienie >> moja wina.
pozdro.amsel44

Witam po malej przerwie , panowie spoko" bedzie i wasz dzien !.huk-100 masz racje z( miejscem tez)koparka to dobry pomysl , tym bardziej ze soltys tej miejscowosci ma swoja osobista" mala kopare i zadeklarowal pomoc..narazie jednak wyciagam male detale i szkoda mi mocno inwazyjnie tak atakowac" . obawiam sie zniszczen.natomiast jesli dojde do silnika to skorzystam z kopary by obkopac"
1 widok smietniczka"

to efekt 4-ro godzinnej pracy"(niedziela) , wykopalem jeszcze 5 zegarow ,niestety rozpadaja sie w rekach .podsumowujac to wkopalem" sie dokladnie w kabine pilota i jeszcze kilka dni pobawie sie lopatka nastepnie >>>kopara. aaa , te pancerne blaszyska sa mysle jednak od il-2 ! VASILI , dzieki ale troszke jeszcze mam brakow hehehe.
pozdrawiam amsel44.

rozmawialem dzisiaj z bylymi wlascicielami pola . zamieszkali tam w 1947 i po nadaniu ziemi odbylo sie wielkie sprzatanie (sprzedali je w 78r) , jak wynika z relacji do sporego dolka po bombce wrzucono wszystkie smieci" z tego samolotu .. ..
+ cegly ? wiadra itp.,reszta poszla na zlom .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie