rorvik Napisano 1 Wrzesień 2003 Autor Napisano 1 Wrzesień 2003 Witam wszystkich. Jestem właśnie po porannej lekturze GW. I wiecie co? Nie znalazłem tam ani słowa o dzisiejszej rocznicy. Nic, poza głosem Naszego Premiera w sprawie Centrum Wypędzonych. Ani jednego zdania! Zapomnieli?Mam nadzieję, że niedokładnie przejżałem - może ktoś coś jednak znalazł.rorvik
PATRON Napisano 1 Wrzesień 2003 Napisano 1 Wrzesień 2003 Witam,FAKTYCZNIE , od dobrych paru godzin jesteśmy w stanie wojny z Niemcami !!!!!!!Panowie stańmy w obronie Ojczyzny :-)))))PZDR PATRON
mietek Napisano 1 Wrzesień 2003 Napisano 1 Wrzesień 2003 Żeby zobaczyć jak to wyglada w internecie, zajżałem na polskie portale. Wynik: Wirtualna Polska nic, Onet wypędzenie a wybuch wojny, Jedynie Interia ma w widocznym miejscu link do http://fakty.interia.pl/news?inf=422313.Na internetowej Rzeczypospolitej i Wyborczej nic.Powstaje pytanie, portale polskie, czy polskojęzyczne?
random Napisano 1 Wrzesień 2003 Napisano 1 Wrzesień 2003 Nie no, sprawa wygląda w ten sposób, że teraz Wrzesień nie jest cool, cool jest Powstanie Warszawskie i AK w ogóle. Nie ujmując nic tym ostatnim jest to obrzydliwe, że są u nas zasługujący na pamięć" i ardziej zasługujący na pamięć".
ms Napisano 1 Wrzesień 2003 Napisano 1 Wrzesień 2003 takie czasy, teraz priorytet to Irak i nasze misje stabilizacyjne" - moze daty tychze za lat kilkanascie beda symbolem, ciekawe tylko w jakim swietle ukazane.....
Rumburak Napisano 1 Wrzesień 2003 Napisano 1 Wrzesień 2003 No ale to nieprawda, że na WP nie ma nic o 1 września. Jest parę fotek z początku wojny i kilka z okresu późniejszego. Warto zobaczyć, choć to żadne nowości.POZDR
Gość Napisano 1 Wrzesień 2003 Napisano 1 Wrzesień 2003 Panowie, zobaczmy jeszcze, co nam wieczorem zaserwują telewizje.A później zróbmy sobie porównanie 11 września :(.pzdrPS. A najberdziej cool są Gdynianie", którzy już pospieszyli się z wystawieniem pomnika ofiarom tragedii 11 września" pod Multikinem przy Skwerze Kościuszki...Nie uwierzyłbym, gdybym nie zobaczył :(((
Mikus Napisano 3 Wrzesień 2003 Napisano 3 Wrzesień 2003 A w ogole wszedzie pisza i mowia, ze zaczelo sie od Westerplatte....ja slyszalem, ze pierwsze bomby spadly na Wieluń i pobliskie wsie...ile w tym prawdy?
mietek Napisano 17 Wrzesień 2003 Napisano 17 Wrzesień 2003 A tak przy okazji na temat rocznicy 17 września;Wirtualna Polska: http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=1475279&ticket=4353230171644407mLX96MMICeWTmIXR4z6lb4%2Bijw%2FyxxPZ1PejZXT8ikAKFaC5ELniystPQ6zNfwxZgCkHnpkSYbMw%2FqdeHUtyyKnNPcIotZGVCrq72FqUdRyhAy4dcCj08yeW%2BjpnG%2BCXInteria: http://fakty.interia.pl/news?inf=427388Na onecie nic nie znalazłem.Przy okazji warto zobaczyć komentarze. Ręce opadają, koszmar.
mietek Napisano 17 Wrzesień 2003 Napisano 17 Wrzesień 2003 Oczywiście nie mówię o wszystkich komentarzach, lecz części. Co ciekawe więcej kretynizmów jest na wirtualnej.
Gość Napisano 17 Wrzesień 2003 Napisano 17 Wrzesień 2003 No cóż: skoro ta gazeta nie pamięta o Polsce i jej rocznicach, czy nie wskazane jest by Polacy o niej zapomnieli? Liczba gazeciarzy Gazety Wyborowej" oblegających skrzyżowania świadczy o tym, że taki proces już od pewnego czasu się toczy. Oby tak dalej! Czego Polsce, gazecie i sobie życzę...Michał
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.