huk 100 Napisano 22 Lipiec 2006 Autor Napisano 22 Lipiec 2006 Panowie co to za siodełoko i jaki to okres-pozdro
huk 100 Napisano 24 Lipiec 2006 Autor Napisano 24 Lipiec 2006 już go wstawiłem do pewnej knajpy w Bieszczadach-pozdro
Horhe Napisano 25 Lipiec 2006 Napisano 25 Lipiec 2006 Obstawiam, ze to juk/siodło artylerii, ale jakiej armii, to nie powiem. Widziałem coś podobnego z armii niemieckiej z 1 wojny światowej.
huk 100 Napisano 24 Lipiec 2006 Autor Napisano 24 Lipiec 2006 nikt nic ?? no to niech idzie w dół-pozdro
Grzechotnik Napisano 24 Lipiec 2006 Napisano 24 Lipiec 2006 To jakiś rząd juczny ale nie mam pojęcia jaki, wyglada na jakiś zmajstrowany pod specyficzny rodzaj sprzętu.Huku jak masz go zakopywać ponownie to lepiej go wyślij do takiej stadniny będzie sobie wisiał jako eksponat, jest tam już kilka starych wojskowych siodeł różnych w stanie nie nadającym się do niczego na ścianach ale zawsze to fajnie popatrzeć na to co było, jak trzeba będzie to coś pewnie Ci jeszcze odpalą.
Pytanie
huk 100
Panowie co to za siodełoko i jaki to okres-pozdro
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.