Skocz do zawartości

TYGRYS LASÓW PRZESUSKICH" - czapki z głów Panowie!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ten wątek ma na celu propagowanie idei dobrego humoru.Mając na uwadze brak sztywnego łącza w pewnej malowniczej miejscowości pragnę przedstawić Szanownemu Państwu człowieka-legendę jakim jest TYGRYS LASÓW PRZESUSKICH". Z wielką ochotą zamieścił bym tu fotografię mistrza opowieści tych bardziej i mniej ciekawych ale niestety chwilowo brak zgody ze strony Mistrza.Bardzo proszę Szanownego Moderatora o pozostawienie tego wątku a Kolegów z forum o dopisywanie postów, wierszy i piosenek o w/w człowieku-legendzie.Kto poznał tego jegomościa ten wie gdzie herbatka smakuje najbardziej.Czar magicznego ogrodu zmieszany z opowieściami z epoki tworzy niepowtarzalny klimat. Oby więcej ludzi tak pozytywnie zakręconych było w naszym społeczeństwie! Panowie i Panie! Wpisujcie tu swoje przemyślenia,wiersze i piosenki które to stworzycie właśnie dla T.L.P" Panie janku tak trzymać! R.B RULEZ !!!
Napisano
Panie Janku oczywiście! Wiem Koledzy ze ciezko pisać wiersze czy teksty piosenek o kimś kogo się nie zna.Uruchomcie swoje szare komórki-na dobrą sprawę Wszyscy mamy wśród znajomych takiego TYGRYSA" - człowieka pełnego humoru i dziwnych opowieści...Jako ciekawostkę podam tu fakt że tylko ON JEDEN miał w wojsku ponad metr osiemdziesiąt i był silny niczym Herkules.Na wiejskich imprezach małym palcem potrafił rozgonić pluton ZOMO (opowieści w/w) Więc powtarzam Panowie- CZAPKI Z GŁÓW !
Napisano
Dokładnie ;D Janek ZWANY TYGRYSEM LASÓW PRZESUSKICH" -Człowiek legenda który kciukiem wbija gwozdzie w drzewa i podczas lotu pozbawia komary klejnotów :) Huk100 a co mi tam- staram się wypromować pewnego oryginalnego człowieka:) Pozdrawiam
Napisano
Witam
O co ja widze!!!Post o naszym Przyjacielu!!!!!!!!!!!!!!
Bjar!
Jedziemy wkrótce do Niego??
Rysio Ochucki.
Pozdro serdeczne

Pozdrawiam
Zwierz(Przyjaciel Tygrysa)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie