Ryszard Ochucki Napisano 21 Lipiec 2006 Autor Napisano 21 Lipiec 2006 Ten wątek ma na celu propagowanie idei dobrego humoru.Mając na uwadze brak sztywnego łącza w pewnej malowniczej miejscowości pragnę przedstawić Szanownemu Państwu człowieka-legendę jakim jest TYGRYS LASÓW PRZESUSKICH". Z wielką ochotą zamieścił bym tu fotografię mistrza opowieści tych bardziej i mniej ciekawych ale niestety chwilowo brak zgody ze strony Mistrza.Bardzo proszę Szanownego Moderatora o pozostawienie tego wątku a Kolegów z forum o dopisywanie postów, wierszy i piosenek o w/w człowieku-legendzie.Kto poznał tego jegomościa ten wie gdzie herbatka smakuje najbardziej.Czar magicznego ogrodu zmieszany z opowieściami z epoki tworzy niepowtarzalny klimat. Oby więcej ludzi tak pozytywnie zakręconych było w naszym społeczeństwie! Panowie i Panie! Wpisujcie tu swoje przemyślenia,wiersze i piosenki które to stworzycie właśnie dla T.L.P" Panie janku tak trzymać! R.B RULEZ !!!
Ryszard Ochucki Napisano 21 Lipiec 2006 Autor Napisano 21 Lipiec 2006 Panie Janku oczywiście! Wiem Koledzy ze ciezko pisać wiersze czy teksty piosenek o kimś kogo się nie zna.Uruchomcie swoje szare komórki-na dobrą sprawę Wszyscy mamy wśród znajomych takiego TYGRYSA" - człowieka pełnego humoru i dziwnych opowieści...Jako ciekawostkę podam tu fakt że tylko ON JEDEN miał w wojsku ponad metr osiemdziesiąt i był silny niczym Herkules.Na wiejskich imprezach małym palcem potrafił rozgonić pluton ZOMO (opowieści w/w) Więc powtarzam Panowie- CZAPKI Z GŁÓW !
huk 100 Napisano 22 Lipiec 2006 Napisano 22 Lipiec 2006 jak można pisacać o Kimś kogo się nie zna kolego-Ryszard Ochucki a pisz sobie sam na temat tego tygryska-pozdro
Ryszard Ochucki Napisano 22 Lipiec 2006 Autor Napisano 22 Lipiec 2006 Dokładnie ;D Janek ZWANY TYGRYSEM LASÓW PRZESUSKICH" -Człowiek legenda który kciukiem wbija gwozdzie w drzewa i podczas lotu pozbawia komary klejnotów :) Huk100 a co mi tam- staram się wypromować pewnego oryginalnego człowieka:) Pozdrawiam
leszek69 Napisano 22 Lipiec 2006 Napisano 22 Lipiec 2006 No to daj pan jakąś próbkę jego możliwości bo nie kumam o co biega,a może to ktoś w rodzaju Norisa?.pozdrawiam.PL.
huk 100 Napisano 22 Lipiec 2006 Napisano 22 Lipiec 2006 ok .można i tak a co mitam-pozdro-dla Ryszard Ochucki
bjar_1 Napisano 22 Lipiec 2006 Napisano 22 Lipiec 2006 Zapewniam, że pan Ryszard Ochucki zna Tygrysa" i to bardzo dobrze... czapki z głów panowie!
Ryszard Ochucki Napisano 22 Lipiec 2006 Autor Napisano 22 Lipiec 2006 hmmm....do Norrisa nawet jest troche podobny.. Dziekuje Bjar ;) --pozdrawiam
Ryszard Ochucki Napisano 22 Lipiec 2006 Autor Napisano 22 Lipiec 2006 śmiem tez twierdzic ze ten jegomosc jest o niebo lepszy od straznika texasu! straznik R.B."- tez niezle pseudo !
admin Napisano 22 Lipiec 2006 Napisano 22 Lipiec 2006 No i wyjdzie na to że nie mam poczucia humoru... Wątek będzie przeniesiony do działu Towarzyskie.
Zwierzu Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 WitamO co ja widze!!!Post o naszym Przyjacielu!!!!!!!!!!!!!!Bjar!Jedziemy wkrótce do Niego??Rysio Ochucki.Pozdro serdecznePozdrawiamZwierz(Przyjaciel Tygrysa)
pavelock Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 Obecnie go nie ma na miejscu , będzie za jakieś 10 dni .
Zwierzu Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 pavelockMoge wiedzieć skąd znasz Tygrysa?A my raczej nie mieliśmy przyjemności się poznać?A może...PozdroZwierz
bjar_1 Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 Pavelock kopał wodociągi nie? :)Tygrys" chwalił się dobrze wykonaną robotą.
pavelock Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 tak......zapraszam do odwiedzenia , mam wam coś do pokazania
bjar_1 Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 Pavelock - pisz na maila, nie mam towjego ardesu, bo miałem format C:Może jakaś imprezka u pana Janka na RB?
pavelock Napisano 24 Lipiec 2006 Napisano 24 Lipiec 2006 czemu nie . w sumie na maila nie ma co pisać . Trzeba zobaczyć na miejscu .
bjar_1 Napisano 24 Lipiec 2006 Napisano 24 Lipiec 2006 Pavelock - daj znać kiedy Tygrys" będzie i można się spotkać na RB.
bjar_1 Napisano 24 Lipiec 2006 Napisano 24 Lipiec 2006 Okej, to jak cos to daj znać i spotkamy się u p.Janka na RB.pozdrawiam!
pik78 Napisano 24 Lipiec 2006 Napisano 24 Lipiec 2006 Panowie ,wymiencie sie nr gg ,albo wejdzie na chat ! I co to za tygrys ,do jasnej anielci ?!~~~~~~~~~piku
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.