Bathin Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 I jeszcze jedno, między COD2 a RO jest taka różnica jak między Doom I a Doom-a III.Next filmik:http://pl.youtube.com/watch?v=FQItB8PjPCE&mode=related&search=http://pl.youtube.com/watch?v=n26nxsvQhmA&mode=related&search= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bathin Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 >>Np przeładowując Mg lub D przeciwnik biegnie koło mnie jakby nie zauważał, że leżę obok niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bathin Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 >>Np przeładowując Mg lub D przeciwnik biegnie koło mnie jakby nie zauważał, że leżę obok niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bathin Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 Np przeładowując Mg lub D przeciwnik biegnie koło mnie jakby nie zauważał, że leżę obok niego"Ciekawostka, Red O. to gra sieciowa, tak ja seria Battlefildów. Pewnie grałeś w rening", czyli Twoimi przeciwnikami były mało rozgarnięte boty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinek-333 Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 Call of Duty 2 to jedna z najlepszych gier wojennych!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 Tak, nie dodałem, że chodziło o trening. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ados2 Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 Długo gram w COD 2 i przyznam że na multiplayer jest dużo siekaniny ale ja np. gram w serwerach w których masz Mosina, Mauser i Leefleend czy jakoś tak i przyznam że fajnie się gra i jest mniej siekaniny pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.