nikt Posted August 30, 2003 Author Share Posted August 30, 2003 Szukam, szukam i efekty marne. Pochwalcie sie co trafiliscie w tym sezonie po walkach w 1939 na wybrzeżu.Ja trafiłem : kilka polskich granatów, skrzynka od ckm , i to chyba wszystko :)ps' mam nadzieję, że temat interesuje nie tylko mnie .pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SP17 Posted August 30, 2003 Share Posted August 30, 2003 Witam. Po burzliwej dyskusji na temat 1MPS - ponad pół roku temu, za wyjątkiem chyba dwóch osób z forum nikt nie był zainteresowany wspólnym wypadem. Mimo to wybraliśmy się w rejon działania 3 (czy 1?)kompanii- wzg. 142. Jedynym znalezionym fantem była posrebrzana obrączka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franc106 Posted August 31, 2003 Share Posted August 31, 2003 Witam!No na tym wzgórzu to było kilka fancików", ja to bym jeszcze raz spróbował, ale z drugiej strony wzgórza... No i zdaje się, że zapomniałeś o tym bagnecie przy samych samochodach :)))Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dago Posted September 1, 2003 Share Posted September 1, 2003 Lufa od Mausera, polski granat, polskie łuski (mnustwo), tylko w czasie 2 kilkugodzinnych wypraw na 2 wzgórzach. Wszystko w okolicach Krykulca i Karwin (2PSM). Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.