nikt Napisano 30 Sierpień 2003 Autor Napisano 30 Sierpień 2003 Szukam, szukam i efekty marne. Pochwalcie sie co trafiliscie w tym sezonie po walkach w 1939 na wybrzeżu.Ja trafiłem : kilka polskich granatów, skrzynka od ckm , i to chyba wszystko :)ps' mam nadzieję, że temat interesuje nie tylko mnie .pozdrawiam.
SP17 Napisano 30 Sierpień 2003 Napisano 30 Sierpień 2003 Witam. Po burzliwej dyskusji na temat 1MPS - ponad pół roku temu, za wyjątkiem chyba dwóch osób z forum nikt nie był zainteresowany wspólnym wypadem. Mimo to wybraliśmy się w rejon działania 3 (czy 1?)kompanii- wzg. 142. Jedynym znalezionym fantem była posrebrzana obrączka.
Franc106 Napisano 31 Sierpień 2003 Napisano 31 Sierpień 2003 Witam!No na tym wzgórzu to było kilka fancików", ja to bym jeszcze raz spróbował, ale z drugiej strony wzgórza... No i zdaje się, że zapomniałeś o tym bagnecie przy samych samochodach :)))Pozdrawiam.
dago Napisano 1 Wrzesień 2003 Napisano 1 Wrzesień 2003 Lufa od Mausera, polski granat, polskie łuski (mnustwo), tylko w czasie 2 kilkugodzinnych wypraw na 2 wzgórzach. Wszystko w okolicach Krykulca i Karwin (2PSM). Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.