zaku Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 Ten jeździec przebiegł po wszystkich koniach w około i usiadł z powrotem na swoim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 NATASZA" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 101st Airborne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 Obóz Amerykański w tle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 pozdr. Z. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 Witajcie !Ostatnio intensywnie przemieszczam się po aszych lasach" i spotkałem mocną konkurencję ! Kilku gości , którzy nie wyglądali na amatorów.Pozdrawiam !R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 WitamMała niespodzianka wyszła dziś na plaży , nie dosyć że średniowiecze to jeszcze złote :)!Pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 21 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2006 Chwała,brawo! widzę, że niektórzy nie próżnują... co do konkurencji - jest wolny rynek ha ha.Ja czekam z utęsknieniem piątku...i te kilka dni urlopu.Tymczasem - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 WitamFuks...to za malo powiedziane..trzeba bedzie pomyslec nad nowa ksywka ;)Stawiam na celtyckiego statera!!Co na to koledzy z kolka numizmatycznego? :)Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkow Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Jarosławie przyjmij szczere gratulacje. Masz nosa do tych spraw. Der K. nie wiem dlaczego stawiasz na celta to były bardzo charakterystyczne monety. Zobacz tu: http://paluki.tygodnik.pl/biskupin/pdf2004/n9s2.pdf Ja nie mam pojęcia (na razie)co to jest. Pozdrawiam wszystkich ziomali. romko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Witam! Dzisiaj skromnie bo tylko 24 część:)Gratuluje J. ,tylko tak dalej !!!pozdr. Z. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamene1 Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Zazdroszcze panowie,moj solarisek powedrowal dzisiaj do producenta,nie wiem jak ulozyc sobie zycie przez najblizszy tydzien.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkow Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Jarosławie według numizmatycznego autorytetu nie ma takiej monety. Uważa że to fantazyjne bicie i jest to fałszywka. Wrzuć kolejną znajdkę. pozdr. romko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Jarosław może też zostaniemy kiedyś(niedługo?) autorytetami...hihiPzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 22 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2006 Chwała,gratuluję wszystkim fajnej zabawy i znajdek... nie zagryźcie się jednak w tym małym wyścigu, bo jesienią myślę o jubileuszowej imprezce, żeby nikogo nie brakowało ha ha...dołączę do grona aktywnych grzebaczy już niedługo...Tymczasem - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 Wrr..eszcie jakis ruch na forum ;)Co do imprezki jestem za...nawet jakby byla wczesniej i bez medali :) W.39 niedlugo jako aktywny grzybia....tfu grzebacz daj tylko znak a poscigamy/pogryziemy kroliczka (niepotrzebne skreslic) ;)) Pozdrawiam der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 22 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2006 Chwała,naturalnie oznakuję przestrzeń czasową i wiadomym będzie co i jak.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Witam !W. i K. - jak będziecie w terenie to dajcie znaka.Pozdrawiam !R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Witam :)A może na jakieś grzybki do lasu byśmy się wybrali co wy na to panowie !!! pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Pogoda w sam raz na grzyby:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2006 Chwała,ha ha, moze jeszcze koło różańcowe założymy ...Pogoda się klaruje. Jeśli jutro niebo będzie łaskawe to...Niedziela niestety zajęta, nie wiem jeszcze czy cała. Tymczasem piątkowe szaleństwo przedurlopowe...łeee.Bybwajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 26 Sierpień 2006 Share Napisano 26 Sierpień 2006 Nie wiedziałem, że wszyscy znamy gwiazdę telewizji MAX. Chyba zwrócę się z pisemną prośbą o autograf do osoby medialnej.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 27 Sierpień 2006 Share Napisano 27 Sierpień 2006 Witajcie !Możesz pominąć drogę służbową.Pozdrawiam !R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.